Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Er zijn boeken die al jaren in de kast staan maar eigenlijk bijna nooit ingekeken worden. Je hebt gewoon zo je favorieten. Zo hebben we twee boeken van het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 8 personen 1½ kop griesmeel of papvlokken ½ kop geraspte kokos 2 tl. bakpoeder ½ kop vloeibare boter of margarine 2 eieren ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 100 g krenten - 100 g rozijnen - 50 g gedroogde cranberries - 100 g dadels, ontpit en fijngehakt - 50 g gepelde pistachenootjes, grofgehakt -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWàt zijn eigenlijk 'biscotti'? In een eerste (vrije) vertaling zou ik zeggen: Italiaanse biscuitjes. Dat doet natuurlijk geen recht aan de uniekheid van het[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 8 personen 1½ kop griesmeel of papvlokken ½ kop geraspte kokos 2 tl. bakpoeder ½ kop vloeibare boter of margarine 2 eieren ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlHoi! Vandaag ga ik jullie alles vertellen over smaken en combinaties in (cup)cakes. Dat zijn er natuurlijk een hoop, maar ik ga proberen de smaken te vertellen[...]
Bron: bakbakery.blogspot.nl/Dit Midden-Oosterse gerecht staat onder verschillende spellingen bekend en tot zover ik weet ligt de klemtoon op de ‘sa’ - maSAbacha. Het draait om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk lijk meestal meer eiwitten over te houden dan eierdooiers, maar ik heb er een hekel aan om ze weg te gooien. De kip heeft er moeite voor gedaan en dan zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZacht, aromatisch kruim met een vulling van pistache en kersen die zich voegt in de basissmaken. Harmonie met veel citroen en vanille en daaronder net een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZacht, aromatisch kruim met een vulling van pistache en kersen die zich voegt in de basissmaken. Harmonie met veel citroen en vanille en daaronder net een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 2 personen Voor ca. 8 Palacinken, ligt er aan hoe groot zijn ze.: 150g patentbloem, bakpoeder, 120g rozijnen, 3 eieren, 200g walnoten of hazelnoten of[...]
Bron: smulweb.nlIn deze cakejes wordt Marsala (een zoete Italiaanse wijn) gebruikt. Wil je geen drank in de cakejes gebruiken dan kan ook alleen melk worden gebruikt.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn deze cakejes wordt Marsala (een zoete Italiaanse wijn) gebruikt. Wil je geen drank in de cakejes gebruiken dan kan ook alleen melk worden gebruikt.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com