Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1244 recepten
Ingrediënten 1 bakje haricots verts (200 g) 4 struisvogelbiefstukjes (a 125 g) 2 eetlepels milde olijfolie 100 ml rode port ½ pot runder- of[...]
Bron: ah.nlSpruitjes, ze smaken zo goed als je er soep van maakt. Ik had er nog enkele over en besloot dus heerlijke soep te maken. Het was ook even geleden. Wat heb je[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beOok weer zo'n heerlijk seizoensgerechtje: pompoenpannenkoekjes. In plaats van de pannenkoek bij de avondmaaltijd, maar ook zeer geschikt als lekker[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comVandaag stond er vis op het menu... Tongrolletjes gevuld met zalm, heerlijke combinatie en zeker aan te raden. Met onze eigen tuin konden we alweer onze verse[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 4 flinke varkenskarbonades met bot 4 eetl grove Zaanse mosterd zout en peper 1 eetl fijngehakte rozemarijn 2 eetl olijfolie 50[...]
Bron: allrecipes.nlEen zak spruiten a 750 gram 0.1 liter olijfolie (of roomboter, ghee) 1 el masala of kerrie 2 ons parmezaan 100 gram pijnboompitten zout en peper naar smaak De[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngredienten: 200 gram sugarsnaps of peultjes Zout en vers gemalen peper 250 gram aardbeien 200 gram kaas (geitenkaas of feta) 4 eetlepels aardbeien jam 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVarkenshaasmedaillons in rookspek en groene pepersaus Ingredienten voor 4 personen: 2 grote, lange varkenshaasjes 12 plakken ontbijtspek 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten 4 el pijnboompitten 250 ml groentebouillon (van tablet) 150 g couscous (biologisch) 8 stoneleeks 6 zongedroogde tomaten in olie 100 g groene[...]
Bron: ah.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje champignons (250 g) 1 bakje verse tijm (15 g) 1 zak champignon roerbakmix (400 g) 2 el olijfolie 6 eieren 150 ml melk 1 zakje[...]
Bron: ah.nlDit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 zakje verse dille (15 g) 5 eetlepels dijonnaise (pot a 210 g) 4 kalfsschnitzels (ca. 300 g) 2 eetlepels olijfolie 1 pakje flinterdun[...]
Bron: ah.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIngrediënten 4 kalfsschnitzels 8 plakken Fiorucci Prosciutto di Parma (ham) 8 grote salieblaadjes (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix, 20 g) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 10 85 gram gedroogde shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden 960 ml water 600 gram pompoen, in blokjes 2 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 zakken aardappelen ((a 450 g), geschild) 1 zak gesneden prei (a 300 g) 25 g boter 2 pakken bakbacon ((150 g), in dikke repen) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 4 uien 2 el olijfolie 350 g Tivall fijngehakt 1 el Italiaanse kruiden 1320 g rodekool met appel (pot à 660[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 450 g ongewassen spinazie 500 g kruimige aardappelen (koelvers) 1 rode ui 2 el olijfolie 160 g geitenkaas met spek (schaaltje 80 g) 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen 50 g ontbijtspek 1 el olijfolie 3 takjes tijm 1 tl komijnzaad 250 g zuurkool 200 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: ah.nlEen hartige taart die je als voorgerecht of als hoofdgerecht kan serveren. Lekker met een tomaten-rucola-slaatje. Ingrediënten Voor de vulling 2 el[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beRösti is een Zwitsers aardappelgerecht, een soort aardappelkoek die als bijgerecht wordt gegeten bij groente en vlees. Er bestaan diverse recepten voor rösti.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 grote aardappels olijfolie zout en peper geraspte kaas Bereidingswijze Voorbereiding: 15 min › Bereiding: 45 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlDitmaal een heerlijk gerecht met in de basis prei, gehakt en aardappelblokjes. Het gerecht is in circa 20 minuten gereed om te serveren, het is dus een[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlEen tijdje geleden heb ik het kook- en fotoboek “Lente in Sicilië” gekregen. Een inspiratieboek over “De keuken van een eeuwenoud[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com