Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote blikken bruine bonen 500 gram rundergehakt 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, geperst 1 rode paprika 1 gele paprika 1 groot blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bak 250 gr. magere spekjes met 250 gr. rundergehakt in 2 eetlepels olijfolie voeg een 1/2 eetlepel chilipoeder en tabasco of sambal (naar[...]
Bron: smulweb.nl1 stuk mager buikspek van ca. 500 gram - 10 eetlepels ketjap manis - 2 theelepels sambal oelek - 50 gram basterdsuiker - 4 eetlepels rietsuikerstroop - 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote blikken bruine bonen 500 gram rundergehakt 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, geperst 1 rode paprika 1 gele paprika 1 groot blik[...]
Bron: smulweb.nlAllereerst wil ik al mijn blog-lezers een heel goed en gezond 2014 toewensen. Ik hoop dat mijn blog er mede aan bij mag dragen dat je ook dit jaar toch mét[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlGoedkoop koken met de eenvoudige budget nachos van Dagelijkse Bespaartips. Weinig tijd om te koken? Of geen zin? Budget nachos maak je in een handomdraai.[...]
Bron: dagelijksebespaartips.blogspot.nlVroeger was ik dol op gevulde paprika's. Als ik jarig was en mocht kiezen wat ik wilde eten, vroeg ik altijd om paprika's gevuld met gehakt. Toch heb ik ze[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlInmiddels begin ik aardig wat recepten te verzamelen op mijn blog welke ik zelf heb verzonnen. Niet alleen voor het groeiend publiek op mijn blog (waarvoor[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlHet is oktober, maar het lijkt wel zomer. Prima weer dus om nog een keer de barbecue aan te steken! Ik reken altijd 3 stuks vlees en 1 maiskolf per persoon en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOmdat aan de basis van koken en bakken vooral productkennis ligt, verdiep ik me regelmatig eens in een bepaald product. Zo leer je de eigenschappen kennen, wat[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.bebron foto Ik had nog wat in de schil gekookte aardappels en een restje gekookte wortels in de koelkast staan. Omdat hier nooit eten wordt weggegooid bedacht ik[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlOmdat aan de basis van koken en bakken vooral productkennis ligt, verdiep ik me regelmatig eens in een bepaald product. Zo leer je de eigenschappen kennen, wat[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.bePizza gemaakt van knäckebröd schijnt dus echt een ding te zijn in Zweden. Ik wist het niet, maar ze verkopen ze zelfs kant-en-klaar in de vriezer. Kijk maar op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl