Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 200 gr biefstuk 200 gr ossenhaas 200 gr kleine kipfilets 200 gr eend 400 gr kalfshaas een paar blaadjes peterselie ter decoratie[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr Penne (of andere pasta) 750 gr malse biefstuk (filet mignon) of ossenhaas 2 uien 250 gr champignons (bakje) 3
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden:Voor 4 porties: 1 rol Vers Bladerdeeg 270 g 500 g ossehaas (runder biefstuk) 2 eetlepels olie 250 g champignons, fijn gehakt 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Penne (of andere pasta) 750 gr malse biefstuk (filet mignon) of ossenhaas 2 uien 250 gr champignons (bakje) 3
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVliegensvlug door de maand Oktober 2014 Zondag, 2 November 2014 Oktober is echt in 1 woord voorbij gevlogen en wat heb ik genoten. Al heel lang stond een[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nlIngrediënten 4 ossenhaasbiefstukken (van circa 150 g) 100 g margarine zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen[...]
Bron: ah.nlChateaubriand met Rozijnen Portsaus Deze dubbele biefstuk van ossenhaas dankt zijn naam aan de Franse schrijver Chateaubriand, die leefde aan het begin van de[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHey jij! Vanavond ging ik sporten, het was weer eens zo ver. Inmiddels heb ik door dat ik na het sporten onwijs crave naar dik, vet, groot voedsel en dat dat[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVliegensvlug door de maand November 2013 Vrijdag,29 November 2013 1 November was aangebroken de dag dat ik 30 werd natuurlijk hoort daar een lekkere taart bij.[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nlVliegensvlug door de maand Augustus 2013 Dinsdag, 3 September 2013 De maand Augustus kon voor ons niet beter beginnen op 5 Augustus zijn wij de trotse ouders[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nl