Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Feitelijk gewoon noedels met groente en een woksaus, maar in die saus zit opvallend genoeg tahin (sesampasta). En dat is niet het eerste waar ik aan denk bij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het vorige artikel lepelde ik 40 jaar aan foodtrends op, om te eindigen met 2014. Maar laat ik die beknopte lezing nog even visualiseren met een recept...[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOver de culinaire opvoeding van kinderen, moeilijke eters en hoe wij het aanpakken: Op een dag worden je kinderen ergens uitgenodigd om te komen eten en men[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGlamorgan Wellington leek mij wel een geschikte naam. Als vulling gebruikte ik het recept voor de vegetarische Glamorgan sausage , wat een worstje is van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPyttipanna is geen verfijnd gerecht! Zo, dat hebben we alvast gezegd. Maar kinderen vinden het lekker, je kunt er van alles in kwijt, want alleen de aardappels[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen tijd geleden verzuchtte iemand op twitter dat Nederland het enige land moet zijn waar het woord macaroni nog wordt gebruikt voor een compleet gerecht in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLaatste dag van een week Oxford. Ik zat in de schaduw van Oxford Castle, counting my blessings . Het was een mooie week; volop zomer met temperaturen waarbij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGlamorgan sausages zijn vegetarische worstjes uit, hoe verrassend, Glamorgan, een graafschap in Wales en ze waren vroeger een goedkoop alternatief voor vlees.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNoem een top 10 van klassieke pastagerechten en dan staat deze saus er vast bij. Of de saus nu ooit bedacht is door een zekere Norma, of het is vernoemd naar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk, gerechten met een verhaal, zo zie ik ze graag! Wij hebben de tosti, de Fransen hebben hun croque monsieur en de Britten hebben de welsh rarebit ; een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen echte classic deze saus. Deze Siciliaanse pasta met Arabische invloeden is erg bekend en komt in allerlei varianten voor. De zoetzure saus met balsamico,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeel soms maak ik iets dat heel bekend is, maar wat ik toevallig nog nooit gegeten heb en bij het eten ervan baal ik vreselijk, omdat het zo lekker is en ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWie tegenwoordig op zondag met een mesje op stap gaat om kruiden en bloemen te plukken voor het avondeten is al een tijdje geen zonderling meer, maar ronduit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor het Foodblog Event van deze maand wil host Elisabeth heel graag nu al aan de lente ruiken. Groene blaadjes wil ze. En dat zijn salades in dit geval. En[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet commentaar was hier weer niet van de lucht… Meneer Marsepein is al niet zo’n carnivoor, maar als er dan ook nog een bak rundvlees met azijn in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl