Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Lekker voor op de bbq of fry-top! 8 ontbeende kippendijen, 1,25 dl citroensap, 2 el olie, 2 tl sesamolie, 3 el sojasaus, 3 el honing, 1 teentje knoflook[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker smulbrood uit One more slice . Ik heb wel minder zout gebruikt in het deeg dan stond aangegeven (1,5 el). Recept om mee te variëren (zie onder het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSneetjes stokbrood aan 1 kant grillen, omdraaien, plakjes geitenkaas erop leggen, deze kant ook grillen. Beetje honing erover gieten. Gemengde sla op borden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe mosterdzaadjes die we uit Frankrijk meegenomen hadden lagen nu al weer zo'n maand of 9 in de la. Dus het werd tijd om er eens wat mee te doen. In het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke manier om beenham klaar te maken. Lekker met zuurkool! 1 beenham van ca. 500 gram 1 el grove mosterd, 2 el honing Verwarm de oven voor op 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk subtiele smaak. Wel een aantal uren laten marineren! 2 tl djinten, 2 tl ketoembar, 2 el kerrie, 2 dl yoghurt, 800 gram kippendijtjes (zonder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk gerecht. Het idee komt van het blog van Caroline Brouwer Hier is wat ik heb gebruikt/gedaan voor 2 personen: 1 rode paprika, olijfolie, 100 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekkere hartige broodjes, allerlei vullingen zijn natuurlijk mogelijk. Maak deeg van: 140 ml lauwe melk, 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 2,5 ml suiker, 15[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen 1 aubergine in dikke plakken, olijfolie, 2 teentjes knoflook, 2 gesnipperde sjalotjes, 1 tl gemalen komijn, 1 tl harissa of rash el hanout, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEcht lekker brood met een mooie binnenkant. Smaakt een beetje als Simit (Turkse broodring). Deeg maken van: 350 gram bloem, 5 ml zout, 7,5 ml gist, 1 el h[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 11 november Een superlekker brood, meer gebak eigenlijk. Alles zit onder het maanzaad (bij mij in ieder geval wel), maar het is absoluut de moeite.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZo'n 10-15 jaar geleden ben ik heel actief geweest op Smulweb, toen het nog leuk was, en niet commercieel. Ik heb daar 8 pagina's met recepten en informatie[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 12 oktober 2 dl slagroom, 5 dl yoghurt, 25 gr. suiker, 4 el dunne honing, aardbeien, blauwe bessen, frambozen Laat de yoghurt een halve dag uitlekken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comheerlijk sappige broodjes Deeg maken van 500 gram bloem, 12 gram droge gist, 10 gram honing, 15 gram boter, 10 gram zout, 300 ml water, 100 gram rozijnen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de vakantie hebben we natuurlijk iedere dag lekker gegeten met Franse ingrediënten/maaltijden of een beetje aangerommeld met wat er was. We zijn ook een[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com