Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
175 gram zachte boter, 175 gram fijne kristalsuiker, 3 eieren, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 1 tl bakpoeder, 2 tl kaneel, 4 el melk, 4 volle el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZiet er leuk uit en smaakt lekker. Ik had in het chocoladedeel witte druiven gebruikt, in het witte deel rode. Het verschil zie je niet goed, dus 1 kleur[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere kokospudding uit een behoorlijk bejaard boek: Desserts voor elk seizoen door Wiebe Andringa (1988). 45 gram maïzena, 5 dl melk, 40 gram suiker, 45[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com175 gram bloem, 8 gram bakpoeder, 5 ml kaneel, mespunt zout, 100 gram zachte boter, 100 gram lichtbruine suiker, 1 banaan, 1 ei, 100 gram pure chocoladechips,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram Nutella, 1 dl slagroom, 50 gram suiker, 4 eieren De eieren scheiden. De suiker samen met het eigeel licht en romig kloppen. De slagroom stijfkloppen.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen lekker zoet tussendoortje! Nodig: dadels, evenveel amandelen, pure chocolade. Haal de pitten uit de dadels en doe hiervoor in de plaats een amandel. Smelt[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comlekkere en sappige brownies. ik vond ze een tikkie aan de zoete kant, volgende keer gebruik ik wat minder suiker. 60 gram zelfrijzend bakmeel, 40 gram bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit Good Food oktober 2006 Lekker dessert, na een dag is de chocoladesmaak er meer ingetrokken. Volgende keer gebruik ik iets meer chocolade. 275 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comde 24e waren B. en I. bij ons, dus vierden we toen al een beetje kerst met een vegamenu. Salade met geroosterd brood en gegrillde kaas , idee uit de Kerst[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comcustard maken, 100 gram chocoladedruppels door de warme custard roeren en alten smelten. In springvorm 20 cm 25 minuten bakken op 210 graden. Een paar uur in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit heerlijke taartje staat al op meerdere blogs, ik ga hier dan ook niet het recept neerzetten. Maar ik wil wel de foto laten zien. Ik heb een klein beetje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor ons een bijzondere combinatie, in Mexico heel gewoon. Het gerecht zit er wat amorf uit, maar het smaakte goed. Gebruik niet al te bittere chocolade. 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeze cake trok mijn aandacht door twee dingen: de appelmoes en de zure room. Het resultaat was een heel donkere, rijke en door de appelmoes licht vochtige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.commet deze cake van Sophie een lekker toetje gemaakt met kersen op sap en slagroom
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com