Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1/2 pakje gerookte spekblokjes, olijfolie, 200 gram lamsvlees in blokjes, 2 merguez worstjes in stukjes, 1 gesnipperde ui, 1 teentje knoflook, 1 paprika in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok dit komt uit De complete keuken van Frankrijk voor 2 personen: 1 kleine aubergine (in de lengte gehalveerd), 1 ronde courgette (gehalveerd), 2 tomaten, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZal dit echt een recept uit de Pyreneeën zijn? Ik weet het niet, maar het was in ieder geval wel erg lekker. 250 gram hamlappen, 250 gram braadworsten, 100[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comT. had vorige week donderdag deze lekker shepherd's pie gemaakt. We hebben wel vaker shepherd's pie gegeten, maar deze was veel intenser van smaak. Ook gingen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram braadworstjes, 300 g kipkluifjes, 3 el olijfolie, 4 uien, in ringen, 2 tl gedroogde Provençaalse kruiden, 1 blik tomatenblokjes (400 g), 1 blik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeelname blog-event april 2011 Erg makkelijk, maar ook erg lekker. voor 3 personen 250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 400 gram fruits de mer, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comheerlijk met verse kapucijners of uit de diepvries 250 gram magere gerookte spekblokjes, 2 sjalotjes, 1 el olijfolie, 2 teentjes knoflook, 1 dl rode wijn, 400[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comrode kool met sinaasappel volgens het recept uit de Allerhande. We waren er allevier niet helemaal gek op. Hazenboutjes aangebraden, grof gesnipperde uien[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 6 november 2 kg stoofpeertjes, 100 gram suiker, stukje kaneel, 5 dl rode wijn, 4 kruidnagelen, goede scheut gembersiroop De peren schillen, in vieren[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 22 augustus Een heerlijk lamsbout (ruim 2 kg, met been) gemaakt: van 2 bollen knoflook de velletjes verwijderen en in 2-en snijden, zodat het smalle[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 1 bakje fruits de mer (175 gr.), 1 blikje roze zalm, 2 dl slagroom, rode pesto, scheutje witte wijn, allesbinder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com