Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 1 snee witbrood (zonder korst) 1 ui (gesnipperd) 1 ei Zeezout 1 t paprikapoeder Zwarte peper Handje verse koriander 2 t munt[...]
Bron: smulweb.nl500 gram gehakt (lams- of rund naar keuze); 1 ei; 1 fijngehakte ui; 1 eetlepels fijngehakte platte peterselie; 1 eetlepel fijngehakte verse koriander; 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 1 snee witbrood (zonder korst) 1 ui (gesnipperd) 1 ei Zeezout 1 t paprikapoeder Zwarte peper Handje verse koriander 2 t munt[...]
Bron: smulweb.nl500 gram gehakt (lams- of rund naar keuze); 1 ei; 1 fijngehakte ui; 1 eetlepels fijngehakte platte peterselie; 1 eetlepel fijngehakte verse koriander; 1/2[...]
Bron: smulweb.nl1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe loempia's die je op de markt kunt kopen, zijn niet te vergelijken met de smaak van zelfgemaakte loempia's. Sinds ik ze zelf kan maken, vind ik die van de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlEen heerlijk grieks recept van George Calombaris, het (Griekse) jurylid van masterchef Australia. Het is niet een ontzettend chefwaardig recept, althans ik zou[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVolgens de groenten en fruit kalender van velt is het nu het moment om mango te eten omdat ze nu minder kilometers moeten afleggen. Appelen en peren moeten[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beWat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen zeer bekend gerecht in Marokko is douara* wat een stoofgerecht is van allerlei ingewanden (rund/schaap). Zeer bekend maakt niet meteen zeer geliefd, veel[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlThis month the Bread Baking Babes make a flour flower with flour. It's my turn to pick a bread to bake this month and this beautiful looking bread was on my[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl