kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | zuurkool ovenschotel met fruit | bananenbrood broodbakmachine | recept citroentaart jamie oliver
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder peer

Gevonden 28 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Multi-inzetbare bloemkoolsaus (voor bv pasta)

Even iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Erwtenspread - laat de kinderen doppen!

Over mooie culinaire klusjes voor kinderen gesproken: het doppen van erwtenpeulen! Misschien willen ze dan zelfs wel graag proeven... Onze erwtenoogst van[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Pizza van Tante Fanny met gepofte knoflook en[...]

Ik ontving een rol pizzadeeg van Tante Fanny om te testen en eigenlijk is een beetje serieuze foodblogger dan al op zijn hoede. Kant-en-klaar deeg…[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Glamorgan Wellington (vegetarisch) met uienjam[...]

Glamorgan Wellington leek mij wel een geschikte naam. Als vulling gebruikte ik het recept voor de vegetarische Glamorgan sausage , wat een worstje is van[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Gebakken knolselderijballetjes met[...]

Och, ik miste misschien wat kaas, maar we aten dit de dag na 2 e kerstdag en het moest allemaal even wat soberder. Beetje minder vet enzo, en we hadden de dag[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Spaanse cottage pie

Eh, Spaanse Cottage Pie dus... Laat ik daar nou geen foto van hebben, want ik zag het succes ervan even niet aankomen. Trouwens, zo fotogeniek was het nou ook[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Naanpizza met rucola-crème fraiche, ui, vijgen[...]

Het gebeurt hier natuurlijk zelden, maar als ik ooit alleen moet eten, dan zou ik weer zoiets maken: zacht brood, een saus, zoete bieten, ui en vijgenjam,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Romige, maar slanke tomatensaus met een geheim[...]

Ha, lekker, een tomatensaus met een flinke scheut room, of nee, nog liever gewoon de hele beker. Gehaktballetjes en kaas erbij, spekjes misschien? Maar eh,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
De beste halloumi? Een kleine test.

Alle lof voor de Cyprioot die enkele eeuwen geleden halloumi (ook wel ‘hellim’) heeft bedacht. Een kaas die zonder paneerlaagjes gebakken kan[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pasta met kikkererwtensaus, spek en[...]

Ja hoor, net als ik weer eens iets zeer experimenteels heb gepland, regelt meneer een Onverwachte Eter. De eter in kwestie is wel wat gewend bij ons, maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
(Vega) Hollandse macaroni - instant nostalgie

Een tijd geleden verzuchtte iemand op twitter dat Nederland het enige land moet zijn waar het woord macaroni nog wordt gebruikt voor een compleet gerecht in[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Geroosterde druiven voor bij de borrel

Als mijn receptaantekeningen niet gecodeerd in morse zijn opgeschreven, dan zijn ze in ieder geval summier te noemen. Het volgende had ik genoteerd om deze[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pasta met gestoofde prei en porcini pangrattato[...]

Het komt duidelijk niet uit Jamie’s 15 of 30 minuten keuken, maar smaak heeft het wel. Veel smaak! En als je even de tuin in moet voor de rozemarijn en[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Bloemkoolrisotto met pangrattato

Onderstaand idee is van Jamie Oliver, maar ik heb mijn eigen standaard risottorecept erop losgelaten. Voor wie het origineel wil nazoeken; het staat in[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kugelhopf met spek en walnoten

Een kugelhopf is een briocheachtig brood uit de Elzas en het is normaliter zoet. Deze versie met spek en walnoten is erg lekker bij de borrel met blauwe kaas[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy