Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Even iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOver mooie culinaire klusjes voor kinderen gesproken: het doppen van erwtenpeulen! Misschien willen ze dan zelfs wel graag proeven... Onze erwtenoogst van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ontving een rol pizzadeeg van Tante Fanny om te testen en eigenlijk is een beetje serieuze foodblogger dan al op zijn hoede. Kant-en-klaar deeg…[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGlamorgan Wellington leek mij wel een geschikte naam. Als vulling gebruikte ik het recept voor de vegetarische Glamorgan sausage , wat een worstje is van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOch, ik miste misschien wat kaas, maar we aten dit de dag na 2 e kerstdag en het moest allemaal even wat soberder. Beetje minder vet enzo, en we hadden de dag[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEh, Spaanse Cottage Pie dus... Laat ik daar nou geen foto van hebben, want ik zag het succes ervan even niet aankomen. Trouwens, zo fotogeniek was het nou ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet gebeurt hier natuurlijk zelden, maar als ik ooit alleen moet eten, dan zou ik weer zoiets maken: zacht brood, een saus, zoete bieten, ui en vijgenjam,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHa, lekker, een tomatensaus met een flinke scheut room, of nee, nog liever gewoon de hele beker. Gehaktballetjes en kaas erbij, spekjes misschien? Maar eh,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlle lof voor de Cyprioot die enkele eeuwen geleden halloumi (ook wel ‘hellim’) heeft bedacht. Een kaas die zonder paneerlaagjes gebakken kan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJa hoor, net als ik weer eens iets zeer experimenteels heb gepland, regelt meneer een Onverwachte Eter. De eter in kwestie is wel wat gewend bij ons, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen tijd geleden verzuchtte iemand op twitter dat Nederland het enige land moet zijn waar het woord macaroni nog wordt gebruikt voor een compleet gerecht in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls mijn receptaantekeningen niet gecodeerd in morse zijn opgeschreven, dan zijn ze in ieder geval summier te noemen. Het volgende had ik genoteerd om deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet komt duidelijk niet uit Jamie’s 15 of 30 minuten keuken, maar smaak heeft het wel. Veel smaak! En als je even de tuin in moet voor de rozemarijn en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOnderstaand idee is van Jamie Oliver, maar ik heb mijn eigen standaard risottorecept erop losgelaten. Voor wie het origineel wil nazoeken; het staat in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen kugelhopf is een briocheachtig brood uit de Elzas en het is normaliter zoet. Deze versie met spek en walnoten is erg lekker bij de borrel met blauwe kaas[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl