Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 140 recepten
Het is weer eens tijd om te kaasfonduen, zonder kaas uiteraard. Want hoe lekker kaas ook is, het grote verdriet erachter is moeilijk te slikken. En een[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlGeïnspireerd op het Vietnamese eten in Berlijn ( zie hier ) maak ik vanavond een maaltijd met een oosters tintje. Ik heb amper kennis van de oosterse keuken,[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDeze burger heb ik uit het boek Puur Plantaardig van Antoinette Hertsenberg & Jacinta Bokma. Ik vind ze erg smaakvol en het is lekker als extra toevoeging[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe eerste krop sla geoogst en wat radijs, spinazie, rucola en raapstelen. De salade maak ik met de malse sla, radijsjes, tomaat en ui (nog niet uit eigen tuin)[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDeze mee-lifter weer de vrijheid gegeven ... Nog even wat bloemen en kruiden plukken voor de kruidenboter. Ik gebruik hier Provamel smeren&bakken voor. Ik[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDomies Toen in Pieterburen, september 2011 Zevenblad , als ik het noem beginnen tuinbezitters gelijk te zuchten of te schelden. Iemand vertelde mij dat ze er[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlTwee weekjes vrij. Deze dag achterstallige huishouding gedaan. Niet al teveel hoor, ik zag dit plaatje op internet en dat maakte me wel blij: Hoe leuk mijn[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk maak bij voorkeur alles zelf … dan weet je precies wat er in zit. Wij eten zelden chips, en sinds ik weet dat die vermaledijde E621 er, naast allerlei[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDinsdag is vaak een pittige werkdag … en telkens neem ik me voor om ruim van te voren te bedenken wat we gaan eten, maar telkens lukt dat niet, dan denk[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl100 gram cashewnoten, een uurtje geweekt in wat water en afgespoeld 5 eetl. edelgist 1 teentje knoflook 125 g Rucola scheut goede olijfolie 2 eetl.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk had in het voorjaar twee uitgelopen aardappels van Westers in de moestuin gestopt en deze vandaag geoogst, ruim 600 gram. Ik maakte er Garlic butter crispy[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDit monsterlijk geval kreeg ik gisteren. Een rettich denk ik, niet al te mooi meer, maar nog wel stevig en wel 40 cm lang (en ja, alle grapjes zijn ook al[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIn een van mijn Duitse vegan-tijdschriften vond ik een recept van Veganer Frischkäse . Omdat ik allerlei kaasjes nog steeds mis, ga ik weer enthousiast aan de[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk kook meestal prima maaltijden voor heel weinig geld. Ik krijg weleens de vraag: Is dat niet duur, dat vegan koken? Niet dus, want vlees is volgens mij nog[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlHet hoofdgerecht van afgelopen ELM was ook weer van 24kitchen , van Angélique Schmeinck. Op die site kun je het aantal personen invoeren voor de benodigde[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlOndertussen op het dakterras … Toen ik het boek Green Delicious van Natascha Boudewijn in april opensloeg en de pagina met tuinbonen zag, ben ik gelijk[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlGroente erg duur? Dan maar een Stamppotje Rieks Leegtebos. Zo heet het bosje achter ons huis. Onder de laag van bruine blaadjes komen al allerlei mini-plantjes[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlEen Chinese kool in de Odintas. Het leuke van zo’n groente-abonnement is dat je het dus in huis hebt en het moet gegeten worden. Weinig tijd (en al[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlHet is niet echt een recept, meer een samenstelling van wat voorhanden is, ik gebruikte: 4 soorten gedroogde bonen, de avond tevoren in de week gezet (ik weet[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk moet morgen weer naar m'n moestuintje … en ik zie me alweer met veel oogst terugkomen … dus moet er nu ruimte in de koelkast gemaakt worden.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl