Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 1 punt Old Amsterdam Bake off volkoren stokbrood Mango Tomaten Zwarte kersenjam Appelstroop India specerijen als garam masala, gember,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 2 1/2 eetlepel olijfolie 3 eetlepels yoghurt 2 eetlepels azijn 1 middelgrote ui, gesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g schouderlappen, in plakjes gesneden 1 cm verse gember, fijn 4 teentjes knoflook, fijn 5 cm pijpkaneel 3 kardemomzaden 1 t chilipoeder 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g lamsvlees (lamsbout -of schouder, zonder bot), in blokjes van ca 2 cm gesneden 2 el olie Indonesiche kruidenpasta[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 punt Old Amsterdam Bake off volkoren stokbrood Mango Tomaten Zwarte kersenjam Appelstroop India specerijen als garam masala, gember,[...]
Bron: smulweb.nlLekker en makkelijk! Deze hartige röstischotel met sperziebonen en shoarmavlees is een recept wat ooit in een blad van supermarkt Super de Boer heeft gestaan.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngemaakte pompoen Deze kruidige, zoet-zure ingemaakte pompoen is lekker bij een stukje kaas of worst, vleesgerechten zoals gehaktbrood/ballen, karbonaadjes,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn een hoekje van mijn vensterbank ligt altijd een stapeltje kookboeken en tijdschriften binnen handbereik. 's Avonds na het eten blader ik die door op zoek[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 1 ui (gesnipperd) 4 el olie 3 teentjes knoflook (gepeld) 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 1 chilipepertje (verkruimeld) 1 tl gemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 gr boter (zacht) 1 sinaasappel (schoongeboend) 1 theelepel kardemom (gemalen) 1 pot halve peren op siroop (350 gr) 2 x 2 stuks[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 3 cm verse gemberwortel 1 rode peper 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2[...]
Bron: ah.nlKip kopen we vaak in z'n geheel, zodat we van het karkas bouillon kunnen maken. De kip kun je, na enige oefening, makkelijk zelf portioneren in vleugels,[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet was de afgelopen weken een beetje druk met verjaardagen en andere feestjes, daarom was het even stil op het blog. En ik ben ook nog naar een workshop[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlValt het u ook op dat je tegenwoordig soms zulke merkwaardige combinaties tegenkomt? Boerenkool met olijven en pesto. Gegratineerde zuurkoolschotel. Biet,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlCurry, we lusten het graag. Vaak is het met vlees maar vegetarisch kan net zo goed. Deze curry is met aubergine wat heerlijk is. Dit jaar hebben we ook weer[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl