Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 40 130 gr boter, verzacht 70 gr basterdsuiker 1 theelepel vanillesuiker 3-4 kleine eieren 1 theelepel kaneelpoeder 1 snuifje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 60 g pecannoten of walnoten, gemalen - 35 g bloem - ¼ tl zout - 12 gedroogde pruimen, ontpit en in kleine stukjes gesneden - 50 ml water[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 225 g donkere chocolade (minstens 70% cacao) - 25 g roomboter, gesmolten en een beetje afgekoeld - 2 el fijne broodkruimels (voor de bakvorm)[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAls je eenmaal het boek "De smaken van Spanje" in huis hebt, dan wil je er natuurlijk ook het liefst meteen iets uit maken. Mijn eerste voorkeur ging uit naar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 50 personen 1 onbespoten sinaasappel 1 onbespoten citroen 250 gram rozijnen 250 gram krenten 500 gram pitloze pruimen (750 gr. met pit) 500 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 dl cognac - 1 dl rum - 1 zakje vanillesuiker - 1 tl kaneelpoeder - ½ tl kardemonpoeder - ½ tl nootmuskaat - 75 g dadels, ontpit en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen kort recept met verse (natte) niet ingedroogde walnoten. De walnoten rijpen enige tijd in cognac en geven smaak aan de likeur. Walnotenlikeur Voor ca. 1[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls je eenmaal het boek "De smaken van Spanje" in huis hebt, dan wil je er natuurlijk ook het liefst meteen iets uit maken. Mijn eerste voorkeur ging uit naar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 sinaasappel 4 sneetjes witbrood (oud) 3 eetlepels pijnboompitten 25 g walnoten 2 eetlepels blanke rozijnen 3 eetlepels cognac (of[...]
Bron: ah.nlMet de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMet de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlAls je eenmaal het boek "De smaken van Spanje" in huis hebt, dan wil je er natuurlijk ook het liefst meteen iets uit maken. Mijn eerste voorkeur ging uit naar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comChocolade Snit zonder Ei Een chocolade cake die makkelijk te maken is Geen oven nodig.....alleen beetje geduld om hem op te laten stijven. Het lijkt een beetje[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlChocolade Snit zonder Ei Een chocolade cake die makkelijk te maken is Geen oven nodig.....alleen beetje geduld om hem op te laten stijven. Het lijkt een beetje[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 2 personen 400 gram broccoli, 1 eetl. olijfolie, 1 doosje champignons, 1 gerookte kipfilet, 1 doosje boursin (light), 2 bosuitjes, 1 flinke teen[...]
Bron: smulweb.nl