Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Waarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk begrijp het wel dat mensen op vakantie uren kunnen doorbrengen in een supermarkt. Of dat ze in het Zuiden van Litouwen toch weer die kleine buurtsuper ter[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe mooiste spruitjes die ik de laatste tijd zag werden deze week aangeboden bij de voordeur, want ik kreeg een kilo opgestuurd van de telersvereniging Van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPompoen kan saai zijn. Meneer Eerst Koken vindt pompoen zelfs erg ‘overrated’. Maar dit eet hij wel. Dit is geen saaie pompoensaus; dit is een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWie regelmatig Indiaas kookt, herkent het wel. Je hebt helemaal niets aan die kleine specerijenpotjes van de supermarkt. Wij kopen ook alle gangbare specerijen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDames en heren, even opgelet, want het is bijna weer kastanjetijd! En ik sta zelf al weken te trappelen. Ook al is het verwerken van de kastanjes best veel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb een zwak voor kinderkookboeken, omdat het de bedoeling is dat lekker eten en koken hier met de paplepel worden ingegoten. Natuurlijk neem ik die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr stond vorige week zo’n mooi broodje op het blog van A Cozy Kitchen . Het was kunstig gevlochten en zag eruit alsof men er uren voor in de keuken had[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze soep is simpel en echt heerlijk! Het gaat erg goed samen met iets van kaas, dus er zouden kaasbroodjes bij kunnen als hoofdgerecht. Ik maakte hem als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk wilde een ouderwetse slavink maken. Zo eentje die met kop en schouders boven die stuiterballen van de supermarkt staan. Maar ja, de tijm en rozemarijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOh ja, het blog was er ook nog! Ik ben sinds een paar weken weer helemaal ondergedompeld in mijn stamboom. Twintig jaar geleden, toen ik nog studeerde, was ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAan het aanbod in de winkels te zien wordt er tegenwoordig weer flink wat pastinaak verkocht. En met recht. Deze ooit vergeten groente verdient het om uit het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDEDIKKEVANDAM moet het kookboek zijn met de lelijkste omslag ooit. Goed, je kunt zeggen, Johannes van Dam had ook nog naakt met alleen een Brussels Spruitje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl800 gram kruimige aardappels geschild 1 knolselderij geschild 2 flinke eetlepels crème fraiche 25 gram boter Aardappels en knolselderij in grove stukken[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl