Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
1 el olijfolie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 kipfilets, 2 prei, 1 el bloem, 300 ml bouillon, 1 el grove mosterd, 2 el crème fraiche, gepofte aardappels Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 10 uienbroodjes: 450 gram tarwemeel, 2,8 dl. lauw water, 5 ml zout, 1 el gedroogde gist, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel djinten, 1 fijn gehakte ui, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAf en toe doe ik eens een poging om pittabroodjes te bakken. het is leuk om te doen, maar ze worden niet altijd goed (wel meestal lekker). Met dit recept[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvulling: 1 kleine ui, gesnipperd, 100 gr. venkelknol in kleine stukjes, 175 gr. achterham in blokjes, 3/4 bakje champignons in plakjes, 3 el olie, 1 teentje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeze cake trok mijn aandacht door twee dingen: de appelmoes en de zure room. Het resultaat was een heel donkere, rijke en door de appelmoes licht vochtige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden erg veel druiven. Dit is een lekker, simpel taartje, eigenlijk een soort clafoutis. Ook lekker als toetje. 3 eieren, 75 g witte basterdsuiker, 75 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comwe hadden druiven over die echt op moesten, dus er een klein toetje mee gemaakt. 1 ei, 25 g witte basterdsuiker, 25 g bloem (in het recept stond 75 gram, maar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeze keer heb ik een basis pasta recept genomen uit Het pasta machine kookboek. Dit werkte eerlijk gezegd beter dan het recept van Jamie, de verhouding[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker gevuld brood voor op een makkelijke avond (je moet natuurlijk wel even op tijd met het deeg beginnen). 475 gram bloem, 7,5 ml gedroogde gist, 7,5 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker bijgerecht, simpel en toch feestelijk. 500 gram schoongeborstelde kruimige aardappels, 100 gram verkruimelde zachte geitenkaas, 2 el gehakte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen deeg uit het boek van Richard Bertinet. In het begin is het heel erg nat deeg, maar als je doorgaat met kneden, en vooral geen meel toevoegt wordt het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is al jaren een favoriet om te maken (en te eten). Ze zagen er deze keer zo goed uit, dat ik maar weer eens laat zien hoe je ze maakt. Ik had nu ipv 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker soep uit Samen koken (2005) van Rudolph Veen. Door andere bouillon te gebruiken heb ik er een vegetarische versie van gemaakt. 2 el olijfolie, 1 ui[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 kipfilets (stukjes), 1/2 pakje spekblokjes, 1 fijngesneden ui, olijfolie, 1 el bloem, 1 glas rode wijn, 1 glas kippenbouillon, laurier, tijm, peterselie, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker gerecht uit de Good Food van september 1998. Voor 2 personen: 450 gram tomaten, 4 eieren, 25 gram bloem, 200 ml crème fraiche, 2 el melk, handvol[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDoor de karnemelksaus had ik nog bijna 3/4 liter in huis, dus in mijn receptenverzameling gekeken en daar vond ik deze (min of meer gezonde, maar vooral erg[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comlekkere eenpersoons-cakejes. oven voorverwarmen op 180 graden. 6 mini broodvormpjes invetten. beslag maken van: 2 eieren, 70 ml olie, 70 ml melk, 120 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com