Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 110 recepten
Ingrediënten: 800 gram kruimige aardappelen 150 ml halfvolle melk 500 gram zuurkool 1 blik perziken 300 gram roombrie (light) 400 gram achterham boter 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlHeel lang heb ik gesukkeld met het maken van een goede aardappelgratin. Altijd was hij ofwel te waterig, ofwel de aardappelen waren niet gaar genoeg. En omdat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: - 250 ml slagroom - 2 eetlepels poedersuiker - 1 eetl. amaretto of amandel-extract - 50 g ongezouten roomboter - 150 g kristalsuiker - 12[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 ml volle melk - 250 ml slagroom - 20 g suiker - 1 vanillepeul - 1 citroen - 3 g agar agar of 2 g gelatine (ca.1½ blaadje) - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 4 jonge tamme duifjes 4 artisjoken 1 eendenlever 1 perzik 1 knolselder 50 gr hazelnootjes 50 gr perzikgelei zie br 100 gr eigen jus zie br[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Anglaise voor de witte chocolademousse en perzikmousse 280 ml volle melk 200 ml slagroom 80 ml mascarpone (slagroom en mascarpone goed[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eieren, gescheiden 60ml melk 60g fijne suiker 80ml room 4,4dl perzikennectar 2 eetlepels sinaasappelsap Gemalen nootmuskaat, ter garnering[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 8 gevulde pepers 8 poblano pepers Vulling 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 750 gr[...]
Bron: allrecipes.nlTijdens vakanties in Spanje had ik de wilde perzik ontdekt: een platte perzik met zoet, sappig, witgeel vruchtvlees. Ik was dolblij toen ik ze een paar jaar[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 80 g bloem Snufje zout 50 g suiker 200 ml melk 2 eieren Snufje kaneelpoeder 1 klein blikje halve perziken op siroop 1 klein[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 een hersenvormige gelatinevorm 4 pakjes (van elk 85 gr) gelatinemix met perziksmaak (bijvoorbeeld van JELL-O®) 700 ml kokend[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 blik (van ong. 800 gr) gesneden perziken in blik, uitgelekt 235 ml melk 200 gr suiker 125 gr bloem 115 gr boter, gesmolten 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Voor het deeg: 250 gr witte bloem 100 gr basterdsuiker 1 theelepel bakpoeder 1 theelepel zout 50 ml water 50 ml olie Voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Deeg 140 gr zachte boter 150 gr basterdsuiker 1 theelepel vanille-extract 3 eierdooiers 210 gr witte bloem 55 gr maïsmeel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 32 1kg verse perziken - gepeld, pitten verwijderd, in blokjes gesneden 100 gr basterdsuiker 250 ml volle room 250 ml volle melk 1[...]
Bron: allrecipes.nlTerug thuis van een vakantie in de Ardèche in Frankrijk, een streek bekend om zijn teelt van perziken, abrikozen, peren, kersen, appels, pruimen en kastanjes,[...]
Bron: creaymme.blogspot.comClafoutis is een heerlijk Frans dessert. De ‘echte’ clafoutis wordt met kersen gemaakt, maar ander fruit, bijvoorbeeld abrikozen, pruimen,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com