Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 kg savooiekool 2 dunne plakjes buikspek, in kleine blokjes gesneden 40 gr boter 50 ml room zout en versgemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 savooiekool, zonder kern en in vieren gesneden 115 gr boter 70 gr verse champignons, gesneden 2 eetlepels kruidenzout 350 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1/2 groene kool of savooiekool (400 gram schoongemaakt) 2 aardappelen (200 gram) 2 tenen knoflook 6 blaadjes versie salie[...]
Bron: allrecipes.nlVarkenslapjes of krabbetjes of schouderkarbonade braadworstjes of saucijzen reepjes gerookte spek boter voor bakken ui, in halve ringen prei in 3 cm stukken[...]
Bron: smulweb.nlWe krijgen ze weer, kievitamines! Een heerlijk groente- en fruitpakket van De Kievit . Een bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op de biologische[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comHet foodblogevent van februari was een nieuw begin in onze maandelijkse challenge. En wat een begin hebben we gemaakt! Er stroomden veel meer recepten binnen[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen 400 gr. lamsvlees in dobbelsteentjes, 60 gr. boter of margarine, 2 uien, 250 gr. gesneden savooiekool, 2 winterwortelen, 150 gr. selderijknol,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 1 witte savooiekool 170 gr boekweit 45 gr boter 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 300 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 150 g gedroogde witte bonen 1 grote ui 2 stengels bleekselderij 2 wortels 2 trostomaten 1 dl olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 1 zak[...]
Bron: ah.nlMijn zus had zakjes met rijstsmaakmakers uit Japan. Een ervan was om pruimenrijst te maken. Dit zakje met gedroogde vlokken roer je na het koken door de gare[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlSavooiekool : A lleen al voor de bladeren zou je het er mee doen. Prachtig groen , grillig met grove nerven, waarvan de bladen van buiten naar binnen steeds[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWitte kool, Savooiekool of Chinese kool. Het kan allemaal. Bladeren losmaken en 2 minuten blancheren. In pan gesnipperd uitje, knoflook teentje, tomatenpuree[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMeneer kwam onverwachts thuis met een vriend. Of die kon blijven eten. “Het is experimenteel hoor!” dek ik mezelf dan altijd vlug in, als ik iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen lijstje van mijn recepten in 2012 is een persoonlijke ' trip down memory lane ’. Wat is er veel gebeurd… Met als hoogtepunt toch wel dat ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMan, dit was lekker! Dankzij het langdurig inkoken van vermouth en bouillon blijft er een saus over die bol staat van smaak. Geweldig lekker met de kool. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl