Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Zal dit echt een recept uit de Pyreneeën zijn? Ik weet het niet, maar het was in ieder geval wel erg lekker. 250 gram hamlappen, 250 gram braadworsten, 100[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com600 gram lamslappen 70 gram bacon (plakjes) 2 grote uien 6 gewelde abrikozen 1 citroen 120 ml witte-wijnazijn 3 1/2 dl rode wijn 2 eetlepels (bruine) suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 g hamlappen in blokjes olie 2 ui, fijn 3 cm verse gember, fijn 2 teentje knoflook, fijn 2 kruidnagel 2 laurierblad 3 koppen gespoelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 g hamlappen in blokjes olie 2 ui, fijn 3 cm verse gember, fijn 2 teentje knoflook, fijn 2 kruidnagel 2 laurierblad 3 koppen gespoelde[...]
Bron: smulweb.nlVorige week hadden we al kip in bokbier , nu hamlapjes. Ik vond de saus van deze lekkerder, maar verder gaat de voorkeur uit naar kip. Dus een volgende keer[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVroeger kwam op zondag regelmatig braadstuk op tafel, meestal heel klassiek met gekookte aardappels en groenten. Erg lekker maar vaak ook best machtig. Deze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 25 g boter 75 g gerookte spekblokjes (duopak 250 g) 400 g hamlappen (in grote stukken) 250 g saucijsjes (losgeknipt) 1 grote ui (in dunne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak vetspekblokjes (250 g) 6 uien (in dunne halve ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 8 kruidnagels 1 tl zwarte peperkorrels 1 tl[...]
Bron: ah.nlHalverwege de zaterdag nog steeds geen idee wat je 's avonds gaat eten, dus lukraak het een en ander in huis halen en dan hopen op een ingeving - klinkt het je[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlPate met Pistachenootjes Heerlijk...Pate met grof boerenbruin brood Daar word je toch vrolijk van Deze pate is ook heerlijk bij een borrel Stukje stokbrood[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVarkensdarmen ja de echte kun je gewoon bij DE slager kopen zelf het een keer gehaal bij zegro rotterdam dit is een soort sligro horeca groot handel Ze wisten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 hamlappen; 2 magere speklappen; 2 magere runderlappen; 2 gedroogde metworsten ( de friese worst vind ikzelf het lekkerst, omdat er[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =500 gr.Hamlappen of magere varkenslapjes. =75 gr.Boter of vloeibaar bak- produkt. =4 Sjalotjes,in ringen. =2 Teentjes knoflook,gesnip- perd.[...]
Bron: smulweb.nlZodra het kouder gaat worden krijg ik altijd zin in zo'n heerlijk geurende stoofschotel. Goulash, Hachee maar ook Smoor Djawa , allemaal favoriet. Afgelopen[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nl. Cassoulet Cassoulet is een regionale specialiteit van de Midi-Pyrénées, gebaseerd op bonen en vlees. Drie steden strijden om het beste recept: Castelnaudary,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl