Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 g kalfspoelet ¾ theel. zout ¼ theel. zwarte peper 2 eetl. plantaardige olie 2 portobellopaddestoelen, zonder de steeltjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gram verse tonijnfilet 2 sjalotjes 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 6 eetlepels red kidney beans (nierbonen), uit pot of blik 6[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo vlees van hazenbouten 2 a 3 sjalotten 100 gram ontbijtspek blokjes 1 eetlepel karamel 1 eetlepel appelstroop 2 dl rode wijn 1 theelepel provinciaalse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g gedroogde witte bonen, een nacht geweekt 1 blaadje laurier 4 takjes tijm, van 2 takjes de blaadjes afgerist 1 teen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 scampi; Voor het bierdeeg: 125 g witte bloem; 1 eidooier; 1 eiwit; een snuifje zout; een flinke scheut cognac; 3/4 flesje Hoegaarden wit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram rundergehakt, bio kwaliteit 75 gram chorizo, aan een stuk 2 sjalotjes 2 eetlepels tomatenpuree 2 theelepels milde chilipoeder 8 gave[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kleine courgette 150 gram kastanjechampignons 1 sjalotje 2 eetlepels bleekselderij, in blokjes gesneden 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kalkoenfilet, bio kwaliteit 2 eetlepels vers citroensap 2 kleine teentjes knoflook, uit de knijper 5 eetlepels zonnebloemolie 8 tot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram verse tonijnfilet 2 sjalotjes 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 6 eetlepels red kidney beans (nierbonen), uit pot of blik 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg Aberdeen Angus Sukade (heel of steaks) Olijfolie 10 sjalotjes 2 takjes thijm 10-12 peperkorrels 600 ml Guiness Beer (of Jopen Bier)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kalkoenfilet 2 sjalotjes 200 gram kastanjechampignons 150 gram shii take 100 gram Ardense ham of magere ham, in reepjes 6 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlDeze week is 't Week van de Smaak. Allez, 't is eigenlijk meer dan een week, eerder een 10-daagse, want de 'week' loopt van van 14 t/m 24 november. Da's een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEnglish-language translation below Jaarlijks, eind augustus zijn de echtgenoot en 'yours truly' te vinden in West-Malling in Kent. Dit bij onze Engelse[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be