Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 135 gr. gedroogde kersen 2 el. port 50 gr. ongezouten fijngehakte pistache nootjes 65 gr. boter + onm in te vetten 40 gr. witbrood zonderkorst[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 2 kg roodkokende stoofperen 2 kaneelstokjes 4 zakjes vanille suiker suiker/zoetstof voor koken naar smaak 1 fles port scheutje[...]
Bron: allrecipes.nlDit is een van mijn favorite toetjes. Ik heb dit toetje dan ook heel vaak en op allerlei manieren gemaakt. Al het oefenen met panna cotta heeft ook zijn[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlHeb je ook een grote oogst van de pruimenboom dit jaar? Dit is een makkelijk recept van Tessa Kiros waar je rustig een kilo of wat in kunt verwerken. In mijn[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHad ik altijd gedacht dat stoofpeertjes typisch Hollands zijn, blijken ze in Portugal ook harde peren, de pera-portuguesa te hebben, die ze stoven in wijn of,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe laatste stoofpeertjes gingen op met de kwartels van gisteren en in de pot bleef er nog een heerlijke sap over van witte port, kaneel, vanille en steranijs.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is nu in April nog wat vroeg in het jaar voor Vijgen, althans voor verse. Maar de Vijgenboom op Sigi's terras ontluikt en ik krijg zin. Als je ze nu vers[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe laatste stoofpeertjes gingen op met de kwartels van gisteren en in de pot bleef er nog een heerlijke sap over van witte port, kaneel, vanille en steranijs.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDessert na de barbecue... Ieder jaar organiseren wij voor de getuigen van ons huwelijk een barbecuefeestje in de tuin. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en zijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTwee uitdagingen : zelf ijs maken zonder ijsmachine en meedoen met het FoodblogEvent...spannend! Nog nooit eerder ijs gemaakt en niet zo veel ervaring met het[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlJeanne`s Frambozen/Cranberrie Trifle Na de feestdagen heb je meestal zoveel restjes over Beetje van dit,half potje zo... Ik ben niet zo gauw van weggooien en[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 1 1/4 - 1 1/2 kg stoofperen ca. 12 kruidnagelen 1 pijpje kaneel ca. 65 gram suiker 1 dl rode of zwarte bessensap (ongezoet) 1 dl rode port[...]
Bron: smulweb.nlVoor de port siroop -1 liter port -1 vanille stokje -1 citroen alleen het sap -steranijs -kanneel(stokje geen poeder) -100 gr suiker Voor de dragon siroop -1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen GARADIS SAGANAKI : 12 grote gamba`s, (eventueel diepvries) 1 blik gepelde tomaten, 100 g fetakaas, 1 theel .oregano, zout, peper, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl