Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 200 ml melk, * 4 sneetjes witbrood zonder korst, * 8 grote spitskoolbladeren, * zout, * 100 g paneermeel, * 40 g boter, * 400 g tartaar, *[...]
Bron: smulweb.nlDiner alleen. Helemaal niet zielig, maar juist een moment om het er even van te nemen. Want er moeten nog stomme losgetornde kledingstukken versteld worden[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlWaarschijnlijk heb ik het al vaker gezegd, maar wij zouden vaker vis moeten eten. Doordat het hier niet zo goed verkrijgbaar is blijft het er nog weleens bij.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 el fijngeraspte mierikswortel (potje 140 g) 2 kg verse Zeeuwse mosselen (afgespoeld) 2 el olijfolie 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 el mayonaise (met yoghurt) 1 el zure room 2 el grove mosterd 1 tl suiker 2 kg mosselen (afgespoeld) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 porties vleesfond (380 ml) 1 dl witte wijn (pinot blanc) 125 ml slagroom 1 eetlepel geraspte mierikswortel (potje a 140 g) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 côte de boeuf (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook 12 el sojasaus 3 el sesamolie 2 el witte wijn 3 el gembersiroop 4 el zonnebloemolie 2 cm verse[...]
Bron: ah.nlEen soort Rueben sandwich Met de sneeuw vandaag had ik zin in zuurkool, maar niet met vette worst of spek. Ingrediënten voor 2 personen 4 sneden Oberländer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe mosselen zijn op dit moment bij de plaatselijke super in de aanbieding. Een goede reden om ze weer eens op tafel te zetten. De afgelopen keren hebben we de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAl een tijdje volg ik het blog van David Lebovitz. Hij verhaalt er over zijn leven en reizen en geeft tips voor het bezoeken van landen en restaurantjes en[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIk vertelde al eerder dat mijn buurvrouw van twee huizen verderop en ik er sinds het begin van de lockdown er de gewoonte van gemaakt hebben om, als de vijf in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 casinowit ( in lengtplakken gesneden)* 1 krop uisbergsla,* 2 blaadjes witte gelatine* 1/2 dl. witte wijn* 1 bakjes (250 gr) eiersalade met[...]
Bron: smulweb.nl