Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen Voor de mierikswortelroom halve limoen fijngeraspt 200 ml crème fraiche 2.5 theelepel mierikswortelcrème Voor de vis 4 vellen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kleine rollen geitenkaas 8 plakken Filodeeg 4 eetl. Honing 30 gram gesmolten boter siersla ter garnering JB Curry Madras 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSoms krijg je de plakjes niet heel uit de verpakking. Van de losse stukjes maken we deze zeer rustieke afbreek zoute knabbels. Ingrediënten: filodeeg (mag[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 300 g hamlappen ca. 100 ml witte wijnazijn 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 takjes tijm (fijngehakt) ca. 300 ml olijfolie 3 uien[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el zonnebloemolie 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 2 bosuitjes (in ringetjes) 250 g gehakt (half-om-half) 1½ el vloeibare (honing)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak filobladerdeeg (diepvries) 2 eierdooiers 1 zakje verse bieslook (25 g) grof zeezout 50 g walnoten 200 g zachte honing-geitenkaas[...]
Bron: ah.nlZoute knabbels van filodeeg Soms krijg je de plakjes filodeeg niet heel uit de verpakking. Van de losse stukjes maken we deze zeer rustieke afbreek zoute[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1/2 pak filobladerdeeg (diepvries), 2 eierdooiers, 1 zakje verse bieslook (25g), grof zeezout, 50g walnoten, 200g zachte honing-geitenkaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VOOR DE KIP: ongeveer 1 1/2 kg kipdelen (2 borst-stukken, een poot en een drumstick) 1 wortel,grof gehakt 1 ui,in vieren 1/2 theelepel peper 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr, filodeeg 200gr. geitenkaas 1 ei losgeklopt zout en peper uit de molen 4 takjes tijm 12 paarse vijgen 1el. honing Handig voor in de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr, filodeeg 200gr. geitenkaas 1 ei losgeklopt zout en peper uit de molen 4 takjes tijm 12 paarse vijgen 1el. honing 4x Smult + 24-delige[...]
Bron: smulweb.nl