Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
O, wat fijn, opeens een fijne kookwinkel in de Dordogne gevonden! Toch weer wat dingen gescoord die we nog niet hadden of die "nodig" vervangen moesten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu de tijdsdruk van baan, paard verzorgen en andere "ongemakken" tijdelijk verdwenen zijn zit ik de hele dag in de catering! Maak een mengsel van mosterd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn nog een lekker dikmakende schotel! Speciaal voor vriendin T. Nodig: 1 stuk brie 1 zakje aardappelschijfjes 1 a 2 uien in stukjes een paar tomaten in stukjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * pasta * pesto * gedroogde tomaten * pijnboompitten * creme fraiche * parmezaanse kaas * peper en zout Kook de pasta gaar. Meng intussen de pesto,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * Pasta, 4-5 ons * Courgette, 1x, in blokjes * Winterpeen, 2x, in stukjes * Magor, 2 ons * Creme fraiche, grote beker * Spekjes, 1-2 ons[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig (voor 2 personen): * Courgette, een kleine * Knoflook, 2 tenen * Tomatenpuree, een klein blikje * Gerookte zalm of surimi, 1 ons * Garnalen, 1 ons *[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlK leine Chef is een goede eter, hoor. Zelden zeuren, bijna altijd nog eens opscheppen, want jongens van vier lusten wel wat (hoe ziet dat er uit als hij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpiesjes met zalm, chorizo en halloumi recept voor 10 stuks 375 gr zalmfilet, in 10 blokjes gesneden 125 gr chorizo, in 10 blokjes gesneden 225 gr halloumi, in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen tijd geleden verzuchtte iemand op twitter dat Nederland het enige land moet zijn waar het woord macaroni nog wordt gebruikt voor een compleet gerecht in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet komt hier met grote regelmaat voor dat Meneer in een ver, koud land geniet van elandensteak en bouillon van rendierhoefjes, maar ook dan redden wij ons[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWanneer krijgen kinderen eigenlijk door dat de kip op hun bord dezelfde is als dat kippetje op de boerderij? Aan mij ligt het niet, want ik doe daar niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJááá, zomers, snel en makkelijk! Met brood en iets om erop te smeren maak je mij echt blij. Ik ben op dit moment erg weg van een geitenfeta die ik bij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe houden hier erg van pesto’s, maar over het algemeen doen ze niet veel voor de verplichte groente-inname. Tenslotte kan je met goed fatsoen niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHopscheuten. Het wordt de meest exclusieve groente ter wereld genoemd en is alleen verkrijgbaar in streken waar hop verbouwd wordt. Rond Poperinge in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl