Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1351 recepten
voor 2 personen 2 zalmmoten. 1 kleine prei. 1 kleine ui. 1 teen knoflook. 2 trostomaten. 1 blik tomatenblokjes 5 zongedroogde tomaatjes op olie uit potje 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 g aardappelen, geschild 500 g zoete aardappelen met oranje vruchtvlees, geschild 225 g prei, in ringen gesneden 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 rode paprika 250 g rundergehakt 1 el margarine 1 teen knoflook 300 g gesneden prei (zak) 700 g aardappelschijfjes (pak) 390 ml Aardappel[...]
Bron: ah.nlvoor 3 personen 400-500 gr ( duin ) aardappelen 1 middelgrote prei 125-150 gr gekookte ham, dikke plak 1 ei 1-1 1/2 dl melk zout & witte peper uit de molen 1[...]
Bron: smulweb.nlIk had selderij, wortel en prei in de koelkast. Allemaal over uit groentetassen van de afgelopen tijd. Ik heb daarmee tomatensoep gemaakt en een lekkere[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 zak aardappelpartjes (450 g) 1 dunne prei 1 kleine spitskool 2 rijpe avocado's 1 eetlepel citroensap 2 bakjes roze garnalen (a 125 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakken aardappelen ((a 450 g), geschild) 1 zak gesneden prei (a 300 g) 25 g boter 2 pakken bakbacon ((150 g), in dikke repen) 2 el[...]
Bron: ah.nlHet is niet echt een recept, meer een samenstelling van wat voorhanden is, ik gebruikte: 4 soorten gedroogde bonen, de avond tevoren in de week gezet (ik weet[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 2 personen 300 gram geschilde aardappelen (geen afkokers), in dunne plakjes gesneden 50 gram prei, schoongemaakt en in plakjes gesneden 50 gram geraste[...]
Bron: smulweb.nlEen klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be