Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 600 g vastkokende aardappels, geschild, in schijfjes 3 el olijfolie 1 blikje ansjovisfilet, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 4[...]
Bron: smulweb.nlOnlangs plaatste ik op Facebook al een foto van mijn Hooimadamekes. Huh wat is dat? Nou gewoon een ouderwetse hooikist in een nieuw jasje. Kijk eens op[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlWat blijft toch ook de ouderwetse Hollandse Pot op z'n tijd niet te versmaden! Heerlijk geurige, lang gesudderde hachee. Die lucht in huis.....Weemoed.... Met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlNu het september is, is de het laatste sprankje hoop op een goede zomer bij de meesten van ons toch wel definitief vervlogen, maar we blijven natuurlijk stug[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEr heerste een hittegolf in Oost-Europa, maar vooralsnog hebben we nu voor de vierde dag op rij regen. En dan heb ik het niet over een lullig buitje waarna de[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlOp facebook schreef ik het al, binnenkort op de blog: pastasaus . Deze saus maak ik in een grote hoeveelheid. Eén avond pruttelen levert ongeveer 4 liter saus.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 300 g bloem 1 zakje gedroogde gist 4 eetlepels olijfolie 1½ kg zoete uien (gepeld) 2 teentjes knoflook (gekneusd) 1 laurierblaadje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g uien 4 eetlepels olijfolie 1 laurierblad 1 takje tijm zout en versgemalen peper 1 teentje knoflook 2 dl tomatenblokjes (blik a 400 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g basilicum (bakje à 15 g) 1 ui 3 tenen knoflook 3 rode paprika's 3 ansjovisfilets in olie (potje à 80 g) 3 el olijfolie 50 ml droge[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g victoriabaarsfilet 2 el bloem 3 el olie 1 ui (in dunne ringen) 2 teentjes knoflook (in dunne plakken) ½ winterpeen (in dunne[...]
Bron: ah.nlOp zoek naar de lekkerste pasta met vis? Stop met zoeken! Wij hebben een heerlijk pastagerecht met twee soorten vis, ansjovis en kabeljauw, bedacht door Veerle[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlSoms moet je een goede reden bedenken om eens lekker uit te pakken. Een verse vis, lekkere wijn of een mooi stuk vlees, dat verdien je af en toe gewoon! Soms[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlZonder toetje was het menu in 30 minuten klaar en dan heeft John gekookt en niet ik en het toetje is vrij snel en eenvoudig te maken, dat zal je niet meer dan[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlBij de Sligro hadden ze schoongemaakte sardientjes, ze kwamen net binnen uit Rungis. Ze waren prachtig en hadden stevig vlees. De graat was er ook uit, dus[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb deze gratin Dauphinois met 2 aardappelen in een éénpersoons koekenpannetje, waarvan de steel afgeschroefd kan worden, gemaakt. Het was lekker .[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl