Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Ingrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 sudderlapjes (ongeveer 200 gr per stuk) 300 ml runderbouillon behoorlijke scheut cognac scheutje tomatenpuree peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra vergine olijfolie 700 gr hertenvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 kleine ui, in grote blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 20 gr gedroogde morieljes 100 ml warme melk 1 eetlepel cognac 200 gr kippenlevertjes 200 gr ham 2 grote teentjes knoflook 250[...]
Bron: allrecipes.nlDit recept heb ik uit het zojuist verschenen kookboek Recettes pour bien vivre . Een modern uitgegeven 'transcriptie' van een Frans kookschriftje uit de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk ben gezegend met heel veel Belgische tante's en een Belgische moeder die allemaal heerlijk kunnen koken! Vandaar waarschijnlijk ook deels mijn passie voor[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen Circa 1500 gr panklaar vlees voor hazenpeper (bij de poelier) 1 fles rode wijn 3 takjes tijm 6 kruidnageltjes 4 laurierblaadjes 1 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram speklapjes 100 gram varkenslever, in repen 100 gram gekookte ham 300 gram half-om-half gehakt 1 kleine rode paprika, in blokjes 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 blik cannellini bonen 500 gr kokkels zout 4 theelepels olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlWanneer het wildseizoen van start is geschoten, dan begint het bij mij te kriebelen om recepten uit te proberen tegen de eindejaarsfeesten. Ik weet het. Ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 600 g doorregen runderlappen 7 sjalotjes 50 g boter of margarine 2 tenen knoflook zout en peper 2 eetlepels bloem 1 dl rode wijn 1 takje[...]
Bron: ah.nlIk ben al wéken bezig aan de voorbereidingen van mijn kerstmenu. Het is zo goed als af. Morgen verschijnt het op de blog. Maar er ontbrak nog een geschikt[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb jullie eigenlijk nog niets verteld over oudejaarsavond (nu niet dat dat al zo lang geleden is maar toch ...). We brachten de avond met vrienden door,[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.be