Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Kippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 g lamslappen, vetrandjes verwijderd en in plakjes 1 teen knoflook, geperst 2 eetl. worcestersaus 1 ui, in dunne ringen 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g magere lamsboutschijven, bot en vet verwijderd, in blokjes van 2½ cm 450 g wortelen, in dikke schijfjes 4 grote stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pond wild zwijn stoofvlees 2 uien 4 tenen knoflook zout en peper bouquet garni van thijm/rozemarijn/selderij/peterselie en salie) 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 4 wortelen,4 gr.uien,8 knoflooktenen,200 gr.boter,10 cl.olijfolie,lamsschouder,in blokjes van 3 cm,plakken van 4 gr.aardappelen,8[...]
Bron: smulweb.nlEerlijk is eerlijk. Ik ben niet zo'n fan van eend. Ook niet van duif of kwartel trouwens. Maar dit bord heb ik leeggegeten, met veel smaak, tot de allerlaatste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJe kerstmenu heeft natuurlijk ook een appetizer of tussengerecht nodig! 8 personen Bereidingstijd: 3 uur Ingrediënten: 1 ½ kg kippenbotten karkas (en/of[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlZolang als ik me kan herinneren maakte mijn moeder als kerstontbijt altijd pasteitjes met kalfsragout. Zij trok op kerstavond na het cadeaus uitpakken al een[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlBoerensoep à l'acienne, met pijnboompitten en sojaroom Laatst las ik in Trouw een recept van Rianne Buis geïnspireerd op het kookboek van Tara Duggan , Root to[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlReuzenbonen met champignons Dit is een supermakkelijk recept - en superlekker. Ik heb het drie keer gegeten, en drie keer anders. Met 'alleen maar' tomatensaus[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms is iets zo ontzettend lekker, dat je ’t gewoon moet delen. Ook al zit er verder geen bijzonder verhaal omheen, geen reis, geen gebeurtenis, alleen[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVorige week vertelde ik al over het halve lam dat we gekocht hadden bij de biologische boerderij. Nu hadden we tweede kerstdag geen zin om uitgebreid te gaan[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDit is de tijd van het jaar dat je goedkoop koolrabi en knolselderie kunt kopen ( of uit eigen tuin natuurlijk). Voor mij dus de ideale gelegenheid om veel in[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deEen soep gemaakt van restjes, stelen en andere delen van groenten die anders in de vuilbak zouden belanden. Maar zo lekker dat ik hier toch maar het recept[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl