Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 2 grote teentjes knoflook, geplet 350 g uien, in ringen gesneden 550 g lamsfilet, zonder vet en in blokjes van 5[...]
Bron: allrecipes.nlTweede Kerstdag, maandag 26 december 2011; ik tref voldoende voorbereidingen voor het hoofdgerecht. Of eigenlijk doe ik dat al de avond van tevoren, wanneer[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBastognestoof: dat klinkt als vol kruidig rundvlees met verfijnde kandijsmaak. Me want! Ach, en zulk zomers weer is het nou ook weer niet, dus een winterse[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDe zoete aardappel, ook wel bataat genoemd, is in Nederland nog lang niet zo populair als de gewone aardappel. Zonde, want het is een fantastische aardappel![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe zelfgemaakte groentebouillon raakt hier steeds meer ingeburgerd. Groenteresten heb je veel, als je alles zelf snijdt. Als je ze verzamelt heb je algauw een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe zelfgemaakte groentebouillon raakt hier steeds meer ingeburgerd. Groenteresten heb je veel, als je alles zelf snijdt. Als je ze verzamelt heb je algauw een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlBulots zijn vaak erg groot hier, daarom vis ik altijd de kleintjes er tussenuit als ik ze tegenkom! Vermoedelijk worden de kleintjes naar het buitenland[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 6 personen 1kg wildragout 50 gr. boter 100 gr. spekblokjes 500 gr. uien 1 tl. venkelzaad 2 1/2 flesje donker bier a 30 ml. 1 ster anijs klein bosje tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 25 personen 1Kg mosselen 2 uien (1 gesnipperd, de ander in ringen) 1 bos peterselie paar takjes koriander paar wortelen 250g gezeefde tomaten 2dl witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de curry: 1 gesnipperde ui 1 rode Spaanse peper 1/2 theelepel Thaise rode curry (als pasta verkrijgbaar) 4 teentjes gehakte knoflook 5[...]
Bron: smulweb.nlDe ingrediënten van een gerecht kunnen nog zo mooi, vers en 'in het seizoen' zijn maar waar ben je zonder kruiden. Voor de 'doe het zelver' maar natuurlijk ook[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com