Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grietfilets 2 gedroogde abrikozen 1 glas witte wijn 1 rode paprika vloeibare margarine zwarte peper 2 venkelknollen 1½ dl.[...]
Bron: smulweb.nlKok in ruste, vriendin Petra, deed me de genereuze uitnodiging om bij haar ex-werkgever Brasserie van Baerle een avond door te brengen. Daar zeg ik geen nee[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grietfilets 2 gedroogde abrikozen 1 glas witte wijn 1 rode paprika vloeibare margarine zwarte peper 2 venkelknollen 1½ dl.[...]
Bron: smulweb.nlIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp de eerste dag van mijn vakantie was ik samen met nog een aantal foodbloggers uitgenodigd in het Steigenberger Airport hotel. We mochten kennis maken met de[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVolgens mij is het kopen van groenten van het seizoen een bekend gegeven. Een beetje uitgekauwd ook. Toch kocht ik een tijdje terug verse asperges, die[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comKok in ruste, vriendin Petra, deed me de genereuze uitnodiging om bij haar ex-werkgever Brasserie van Baerle een avond door te brengen. Daar zeg ik geen nee[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 10 personen 4.1/2 kg vis (neem verschillende soorten, bijvoorbeeld zeetong, zeebaars, blankvoorn, tarbot, baars), 1 zwaardvis, 12 sardines, 2 kg tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 gr tarbotfilet per persoon Voor de ratatouille : 5 tomaten * 2 uien * 2 pepers (1 rode en 1 groene) * 1 aubergine * 1 courgette * 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 liter groentebouillon of kippebouillon -tijm -laurierblad -ui -1/2 eetlepel witte peperballetjes -dille -300 gr.kabeljauwfilet -300 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 4.1/2 kg vis (neem verschillende soorten, bijvoorbeeld zeetong, zeebaars, blankvoorn, tarbot, baars), 1 zwaardvis, 12 sardines, 2 kg tomaten,[...]
Bron: smulweb.nl