Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Ingrediënten Porties : 1 1/2 reep chocolade met minimaal 70% cacao 200 ml volle melk 1/2 theelepel kaneel 1/2 theelepel gemalen zwarte peper 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 225 gram verse geitenkaas snufje gedroogde Turkse peper (verkrijgbaar bij de toko), of naar smaak 2 eetlepels fijngemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 grote blikken bruine bonen 500 gram rundergehakt 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, geperst 1 rode paprika 1 gele paprika 1 groot blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen MET BRUIN BIER EN KOFFIE: 2 eetl olie 2 uien in stukjes 3 tenen knoflook 400 gr gehakt half om half 400 gr rundvlees in stukjes 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlEén zaterdagmiddag in vier Duitse supermarkten levert een aantal verrassingen op die ik illegaal middels foto's heb vastgelegd voor het (afwezige) nageslacht[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 2 grote blikken bruine bonen 500 gram rundergehakt 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, geperst 1 rode paprika 1 gele paprika 1 groot blik[...]
Bron: smulweb.nlZo af en toe trakteren wij onszelf of anderen op een marktmenu. De truc van het marktmenu is vooral: goede verse ingrediënten kopen. De bereiding is[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 ml volle melk 70 gram pure chocolade Mespuntje gedroogde chili flakes Klein snufje zeezout Mespuntje gemalen kaneel Mespuntje nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlIk heb iets met chocolade. Het heeft iets sensueels hoe chocolade in de mond smelt. Ook houd ik erg van mezelf vies maken. Je moet mij eens zien als ik in de[...]
Bron: glutenvrijenblij.blogspot.com.esMole ( geen guacamole ) is een saus op basis van cacao en chilipepers. In Mexico en in sommige wat avontuurlijker ingestelde Mexicaanse restaurants in[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIk ben onlangs gaan experimenteren met cupcakes. En het beslag schiftte toch vaak! Ik werd er zelf geschift van! Inmiddels heb ik t aardig onder de knie en ben[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlBij het lezen van dit recept liep het water me al in de mond. We aten het warm met Turks brood om lekker te dippen. Caponata kun je warm, maar ook koud prima[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlChocolade-ijs Donderdag,18 September 2014 Deze mooie nazomer week roept gewoon ijs en ik kon het dan niet laten nog een keer ijs te maken, dit keer viel de[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nlOf beter gezegd: Thee van Levelt - koekjes. Ik kreeg in de #Foodybox twee nieuwe smaken toegestuurd van Simon Leve lt . Z warte thee gecombineerd met andere[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk kreeg al vaker sauzen via de post van Tons Mosterd uit Zierikzee, maar dit keer zat er een mosterd-dillesaus bij. Dat zag er toch uit als… even[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl