Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen -250 gr in stukjes gesneden verse tonijn; 1 snufje witte peper; 1 eetl olijfolie; 1 theel. fijngehakte ansjovis; 60 gr fijngehakte geitenkaas;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g macaroni 100 g brood of Panko (Japans broodkruim) ca. 500 g rijpe tomaten 1-2 tenen knoflook, gepeld 2 handenvol basilicum ca. 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo ansjovis sap van twee citroenen enkele druppels azijn zout en peper 3 e 4 eieren 3 e 4 el bloem 1 snufje nootmuskaat 1 snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g macaroni 100 g brood of Panko (Japans broodkruim) ca. 500 g rijpe tomaten 1-2 tenen knoflook, gepeld 2 handenvol basilicum ca. 4[...]
Bron: smulweb.nlAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen overlappende week in de Provence, daar maken mijn vriendin Jeannine en ik altijd gebruik van om bij mekaar op bezoek te gaan. Zij was al twee jaar niet[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.bePasta Puta Nesca Deze pasta klinkt niet alleen spannend. Hij kookt als een vluggertje en is erg lekker! Waar komt die naam vandaan? Soms wordt verteld dat de[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlIngrediënten 1 blikje tonijn op olie ((200 g), uitgelekt) 4 ansjovisfilets (fijngehakt) 4 eetlepels olijvonaise (of mayonaise) 2 eetlepels citroensap[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ groot stokbrood 1 blikje ansjovisfilets (48 g) 4 zwarte olijven (zonder pit) 100 g kipfilet fumé 2 trostomaten 4 eetlepels mayonaise[...]
Bron: ah.nlHet is echt oogsttijd geworden. Niet alleen de groente groeit op dit moment als een gek maar ook het onkruid. Dat was wel even schrikken na een weekje weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben op dit moment helemaal van het fermenteren, we vinden het lekker, het is heel erg gezond. Er staan dus potten in allerlei maten met diverse groentes te[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet is echt oogsttijd geworden. Niet alleen de groente groeit op dit moment als een gek maar ook het onkruid. Dat was wel even schrikken na een weekje weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBouillabaisse Bouillabaisse is een Frans gerecht wat door vissers werd gekookt op het strand Er werd vis gebruikt die niet verkocht werd Het is wel de bekenste[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 1 stokbrood - 4 vleestomaten - 12 groene olijven - 12 zwarte olijven - 1 ui - 2 ansjovisfilets- 1 groene en 1 rode paprika - 1 flinke eetl[...]
Bron: smulweb.nl