Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 40 gram ijskoude Boter 15 cl. (volle) rode Wijn (restjes) 4 Sjalotjes fijngesneden Sap van een halve Citroen 1 eetlepel fijngehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo aardappels (vastkokend) 2 tenen knoflook 15 gr boter zout versgemalen peper 150 gr geraspte belegen kaas 2,5 dl slagroom 2,5 dl melk[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram entrecotes 400 gram champignons gesneden 2 stuks augurken in reepjes gesneden 4 stuks artisjokbodem in reepjes gesneden 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlSLAATJE VAN ROQUETTE MET GEGRILDE ENTRECOTE, ZONGEDROOGDE TOMAATJES, GEBAKKEN AARDAPPELSCHIJFJES EN PARMEZAAN.
Ooooh hallo daar! Men, ik heb zoooooo'n leuke avond gehad gisteravond! Ik was naar de trouwerij van mijn collega Sophie en haar Wouter en men wat was dat een[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen hele vreemde week. Op maandag kreeg John te horen dat hij was ontslagen en dinsdag, woensdag en donderdag heeft hij dan ook gekookt. Vrijdag lekker[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMaandag maakte ik stoofvlees en hier aten we maandag sperziebonen en gekookte aardappels bij. Ik had de hele dag afleiding nodig en bakte een really naughty[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week waren we eens de hele week thuis, dus ik heb ook elke dag moeten koken. Gelukkig is dat voor mij geen probleem. Deze week hoop ik alle recepten nog[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlNa een flinke plens breken goudgele stralen voorzichtig door het wolkendek. Prettig voor de wandeling naar Grand Café Oude Post gevestigd in het voormalige[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten 4 aardappelgratins (met emmentaler (doos 400 g)) 150 g boter (op kamertemperatuur) 4 entrecotes (op kamertemperatuur) 3 eieren (gesplitst) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ spitskool (ca. 1 kilo) 75 g magere spekreepjes 2 el (witte wijn)azijn 2 el (olijf)olie ½ el karwijzaad (kummel) zout[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten 1 eetlepel boter 400 ml volle rode wijn (categorie 9) ½ pot vleesfond (a 380 ml) 1 teentje knoflook (gepeld) 2 takjes tijm[...]
Bron: ah.nlIngrediënten boter aardappelpartjes Provençaalse kruiden entrecotes zout en peper witlof appel sladressing caesar rode wijn peperroomsaus zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote aardappels (kruimig) (a 200 g) 2 schaaltjes entrecotes (a ca. 300 g) 1 eetlepel Mexicaanse seasoningsmix (potje a 100 g) 4[...]
Bron: ah.nlDe bodem van de diepvries komt nu aardig in zicht. Einde april komt de verse lading rundvlees en tegen die tijd is alles schoon op, "if my math is correct".[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.de