vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder pijnboompit komkommer

Gevonden 2747 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...


Bruine bonen schotel met aardappelen[...]

Smakelijke avondmaaltijd met bruine bonen, aardappelen en vegetarisch gehakt Introductie: Een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel zetten is altijd een[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com
Kalfsschnitzel met sherry en olijven

Ingrediënten 4 ongepaneerde kalfsschnitzels ½ milde paprikapoeder 75 g koude boter 1 teentje knoflook 1 zakje verse peterselie ((30 g), fijngehakt)[...]

Bron: ah.nl
Runderstoofpotje met bier

Ingrediënten Porties: 4 600 gr runderlappen, in blokjes zout en peper, naar smaak 1 theelepel cayennepeper 1 theelepel paprikapoeder 50 gr boter 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Vegetarische chili

Ohhh wat ben ik blij met m'n Le Creuset pan! Ik heb er lang over nagedacht (want duur) maar ik heb er echt nog geen seconde spijt van gehad behalve misschien[...]

Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl
Varkenshaasje met Champignons/uien/paprika en[...]

voor 4 personen ± 450 gr varkenshaas 250 g champignons 2 fijngesneden uien 1/2 rode en een 1/2 groene paprika ½ flesje bockbier kruidnagel,[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmmoot met tomaat & tijm

voor 2 personen 2 zalmmoten. 1 kleine prei. 1 kleine ui. 1 teen knoflook. 2 trostomaten. 1 blik tomatenblokjes 5 zongedroogde tomaatjes op olie uit potje 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
Courgette gevuld met tonijn

Ingrediënten 200 g zilvervliesrijst 2 courgette 2 uien 1 rode paprika 320 g tonijnmoot in olijfolie (blikje à 160 g) 70 g tomatenpuree (blikje) 1[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaasjes In Yoghurtsaus

voor 4 personen = twee varkenshaasjes (totaal ca. 600gr) = theelepel paprikapoeder = snufje zout = een ui = 100/150 gr oude kaas aan een stuk = 3/4 liter[...]

Bron: smulweb.nl
Auberginerolletjes met Emmentaler AOC

voor 4 personen Vulling: 1 el olijfolie 1 ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 300 g runder- of lamsgehakt 1 eidooier 1 mespunt paprikapoeder 1[...]

Bron: smulweb.nl
Knoflookbrood

voor 4 personen 1 stokbrood - 2 teentjes knoflook - theelepel zout - 4 eetlepels gehakte verse kruiden - 150 g boter Bereidingswijze Snij het stokbrood in[...]

Bron: smulweb.nl
Aardappelpuree met knoflook en kaas

Ingrediënten Porties : 6 1 kg bloemige aardappelen, geschild, in dunne schijfjes 6 tenen knoflook, gepeld 4 eetl. karnemelk 100 g geraspte Cheddarkaas ½[...]

Bron: allrecipes.nl
Kippenlevertjes in stroganoffsaus

Ingrediënten 400 g snelkookrijst 400 g kippenlevertjes 1 eetlepel boter 250 g kastanjechampignons (in plakjes) 1 rode paprika (in smalle reepjes) ½[...]

Bron: ah.nl
Bami met roergebakken bloemkool

Ingrediënten 4 eetlepels olie 500 g nasi/bamivlees 1 eetlepel sambal 2 eetlepels bloem 1 bloemkool 400 g mienestjes ½ zakje verse selderij ((a 50[...]

Bron: ah.nl
pompoencurry met kikkererwten

Een lekker herfstgerecht, helaas geen foto van gemaakt 600 gram pompoen, 1 grote ui, 3 el olie, 1 tl djinten, 2 tenen knoflook, 1 tl koenjit, 1 tl ketoembar, 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Stamppotje rauwe andijvie met chorizo en[...]

voor 2 personen 600 gram aardappelen - zout, peper - 300 gram andijvie - 1 dl warme melk - 1 eetlepels boter - 1/2 theelepel gemalen nootmuskaat - 1 theelepel[...]

Bron: smulweb.nl
Kip met appelmoes

Ingrediënten 1.5 kg appels (friszoet (bijv. breaburn), geschild) 2 el suiker 1 schaal kippenpoten (zonder rugstuk (1 kg)) 1 el paprikapoeder 1 pak[...]

Bron: ah.nl
Witlof met kaas en ham

Ingrediënten Porties : 2 250 gr aardappels zout 4 stronken witlof 30 gr boter 4 plakken beenham of achterham 4 voorverpakte plakken belegen of extra[...]

Bron: allrecipes.nl
Aubergineschotel met tomaat & feta

Gerechtje met aubergine en feta. De geroosterde paprika zorgt voor een zoete smaak in het gerechtje. Je kan het serveren als hoofdgerecht of als bijgerecht met[...]

Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.be
kikkererwtencurry

voor 4 personen 1 kg kikkererwten 500 gr tomaten 2 uien 4 tenen knoflook 1 el olie 1 tl garam masala 1 tl chilipoeder 1 tl zout 1 tl kurkuma 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Aardappelomelet met paprikasalade

Ingrediënten 5 eetlepels olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 6 eieren 1 theelepel paprikapoeder 1 zakje verse peterselie (a[...]

Bron: ah.nl
Aardappelkoekjes uit de Magreb, Maâkouda

Maâkoudaat zijn aardappelkoekjes gemaakt van gekruid aardappelpuree. Het is een bekend aardappelgerecht in de magreb landen: Algerije, Marokko en Tunesie. Al[...]

Bron: safranaargana.blogspot.nl
Aardappelpuree - 8 variaties

voor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]

Bron: smulweb.nl
Zuurkoolstamppot met linzen en kipspiesjes

Ingrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 5 eetlepels roerbakolie 2 grote uien (grofgesnipperd) 3 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]

Bron: ah.nl
Andijviestamppot met kip en cashewnoten

Ingrediënten Porties: 4 1 kilo aardappelen, geschild 300 gr kipfilet, in blokjes 1 ui, fijngesneden 2 theelepels kerriepoeder 200 gr champignons, in[...]

Bron: allrecipes.nl
kipragout in minipannetjes

In Lille hadden we mini-pannetjes gekocht, op 11 december mee zitten spelen. De smaak was heel intens, een succes! Voor 4 personen: 4 plakjes bladerdeeg, 400[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Champignons gevuld met pittig ricottamengsel

Deze champignons kun je als voorgerecht, als bijgerecht óf als flinke tapas serveren. Het pepertje maakt het gerechtje pittig, je kunt deze weglaten als je[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy