Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
250 gram lichtgerookte forelfilet 4 eetlepels geschilde knolselderij, in blokjes of dunne reepjes 4 eetlepels mayonaise (liefst zelfgemaakt) 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 komkommer 1 eetl. wittewijnazijn zout en versgemalen peper 2 pakjes gerookte forelfilet 100 gr minder vet bieslook roomkaas 2 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zalm(forel) Voorbereiding Het beste is de zalm levend kopen,vervolgens thuiskomen en dan schoonmaken ( Let op de GAL!!!). dan een nachtje[...]
Bron: smulweb.nlForellen (hoeveelheid volgens aantal porties) groene tuinkruiden zoals peterselie, oregano, munt, citroenmelisse, basilicum, bieslook, fijn gesneden ui in[...]
Bron: smulweb.nlVers pizzadeeg voor 2 stuks, zelfgemaakt of uit de koeling van de supermarkt op zo`n rol vulling1: 150 gr salami, 3 bosuitjes, stukje blauwe kaas naar smaak,[...]
Bron: smulweb.nlForellen (hoeveelheid volgens aantal porties) groene tuinkruiden zoals peterselie, oregano, munt, citroenmelisse, basilicum, bieslook, fijn gesneden ui in[...]
Bron: smulweb.nlVers pizzadeeg voor 2 stuks, zelfgemaakt of uit de koeling van de supermarkt op zo`n rol vulling1: 150 gr salami, 3 bosuitjes, stukje blauwe kaas naar smaak,[...]
Bron: smulweb.nlMijn hapjes zijn vaak een combi van zoet en hartig. Dat is me eigenlijk nog maar net opgevallen, toen ik eens mijn lijst met hapjes overliep. Zoet met kaas[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, gaat het hier NIET om een dessertje, maar wel om een aperitiefhapje. Met vanille? Jawel, meer nog met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen verfijnde pasta, heel veel lekkerder dan van tevoren verwacht. Dus zit ik opeens toch achter mijn computer het recept in te tikken. En over het gerecht na[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGroene asperges , ik heb me er nog nooit aan gewaagd. Ooit, in een ver verleden, heb ik eens witte asperges klaargemaakt, maar het was me iets te veel gedoe om[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlDe tijd vliegt voorbij. We zitten alweer in ons derde tijdelijke onderkomen! Zo richting de eindstreep wordt er steeds meer van onszelf verwacht (schilderen)[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlVia twitter heb ik Joke Boon leren kennen, die de schrijfster blijkt te zijn van het kookboek ' Smaakvol en gezond eten met al je zintuigen '. Zij heeft van[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlEen poosje geleden kwam ik op Pinterest een afbeelding tegen van een Smörgåstårta. Het zag er aantrekkelijk uit, dus 'pinde' ik het plaatje op mijn bord met[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl