Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen Bami Goreng 5 a 6 nestjes (fijne)Mie 1/2 Kipfilet 1 Speklap 1 stukje Gember 6 teentjes Knoflook 1 verse Rode Peper 4 stengels Bleekselderij 1[...]
Bron: smulweb.nlHet is op dit moment geen komkommertijd maar courgettetijd..... Gelukkig kun je van alles met courgette, zoet, hartig, rauw, geroosterd, gestoofd, op zuur. Ik[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlRecept van Anne Alassane, Winnaar Master Chef Frankrijk 2010 Het laat me niet los, de dromen van Anne Alassane leken eindelijk verwezenlijkt. Master Chef[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeet je wat lekker is in een worteltaart? Garam masala. Het Indiase mengsel van onder andere kaneel, korianderpoeder, komijn, anijs, gember is kruidig en wordt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk begrijp het wel dat mensen op vakantie uren kunnen doorbrengen in een supermarkt. Of dat ze in het Zuiden van Litouwen toch weer die kleine buurtsuper ter[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl Uit een oud kookboek van Ainsley Harriott maakte ik afgelopen oudjaarsavond dit Indiase gerecht. En toen we eenmaal aan tafel wilden gaan, viel de[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen vriendin is geslaagd voor haar studie, een etentje waard! Zij mocht kiezen wat ze wilde eten: iets met rijst. Alweer ;) Gelukkig is rijst veelzijdig en heb[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 3 hele kardemompeulen 2 laurierblaadjes 3 hele kruidnagels 1 kaneelstokje (van 2,5 cm) 2 uien, gesneden 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de soep 1 liter kippen,- of groentebouillon 150 gram amandelen 125 gr. Slagroom 2 eierdooiers gehakte bieslook Voor de pannenkoekjes[...]
Bron: smulweb.nlDeze snelle Butter Chicken viel bij ons erg in de smaak. Makkelijk te maken en in een half uur zit je aan tafel. Een overvolle kruiden- en voorraadkast blijkt[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com…buiten de deur eten. En niet omdat ik te lui ben om te koken (ik kook in principe elke dag, en altijd from scratch) , maar omdat ik het heerlijk vind om[...]
Bron: eenecomamavertelt.blogspot.nl