Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Elf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAls je begint met een recept uit Ottolenghi's Plenty, dan weet je dat even zoet zult zijn. Zijn recepten lenen zich dan ook uitstekend voor ontspannen[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlKleine meisjes worden groot. Kleine blogs ook. Het wordt tijd dat ik een nieuwe rubriek in het leven roep. Heel regelmatig (lees: dagelijks) krijg ik van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZoals ik al eerder schreef moeten alle voorraden op. Ik wil lege kasten, lege koelkast en leeg vriesvak. Schoonmaken en opnieuw vullen met verantwoord spul! Er[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMijn Architect en ik hebben iets te vieren. Hij heeft sinds lange tijd weer een mooie opdracht. Tegelijkertijd bestaat het prachtige restaurant Aan Zee vijf[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 160 gr wilde paddestoelen - 1,5 liter wildfond van gevogelte of patrijs (vers of van geconcentreerde wildfond) - 8 takjes kervel - eventueel 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 gr tarbotfilet per persoon Voor de ratatouille : 5 tomaten * 2 uien * 2 pepers (1 rode en 1 groene) * 1 aubergine * 1 courgette * 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 160 gr wilde paddestoelen - 1,5 liter wildfond van gevogelte of patrijs (vers of van geconcentreerde wildfond) - 8 takjes kervel - eventueel 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 volle borsten van houtduiven * 4 grote zomertruffels * 8 krullen eendenlever * 100g beukenzwammetjes * 50g krulsalade (uit de kern) * 50g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 120 gr snoekbaars 20 gr verse tonijn 1 gamba peterselie casino brood truffelpasta peper zout witte wijn/ curry saus lamsoren 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlOttolenghi schrijft: 'Bij het koken van polenta maakt mijn vader altijd veel meer dan hij nodig heeft. De helft daarvan serveert hij meteen vloeibaar, als een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl