Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 400g kipfilet 2 kip bouillon blokjes (minder zout meer kruiden) 1 liter water 1 avocado 2 rode pepers 3 teentjes knoflook Half potje groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlKoken stond niet echt op het programma deze week. Ik had een hele belangrijke software update op het werk en die koste erg veel tijd waardoor ik een paar dagen[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlOke, hier komt het weekmenu voor de komende week. Grappig, omdat ik het menu van de afgelopen week heb gepubliceerd voelde ik me min of meer genoodzaakt om me[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deIngrediënten 1 paprikamix (zak à 3 stuks, rood, groen, geel) 2 uien 3 tenen knoflook 500 g kipfilet (schaal à 500 g) 750 g fusilli 3 el olijfolie 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 50 g bloem 500 ml melk zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen Bereiden print[...]
Bron: ah.nlHet eten van afgelopen week was allemaal weer heerlijk. De pasta van donderdag echt voor herhaling vatbaar. Dat gaan we zeker vaker eten. De ravioli van[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlAfgelopen week zat er geen rettich in de tas, maar een rode biet. En gelukkig was het een hele kleine aubergine. De ovenschotel werd dus helemaal anders en dit[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl‘Caprese’ is voor mij dé Italiaanse combinatie aller Italiaanse combinaties. Tomaat, basilicum en mozzarella. Il Tricolore. Zo eenvoudig en toch[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beEnchilada's. Ik weet nooit zo goed het verschil tussen al die Mexicaanse gerechten (behalve dan het verschil tussen de zachte tortilla en de harde[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDoor de continue aanwezigheid van rode biet in ons huishouden, raakte ik geïnspireerd tot het maken van een lasagne met plakken gekookte rode biet in plaats[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHeb je alle (kook)boeken van Yvonne Lemmers , maar vind je het toch nog een uitdaging om een weekmenu samen te stellen en heb je een beperkt budget? Dan is dit[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl