Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. tomatenpuree 8 eetl. vers limoensap (circa 3 limoenen) 1½ theel. gemalen korianderzaad 450 g mals rundvlees (bijv.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 mooie komkommer, gewassen 50 gr. malse biefstuk 1/4 rode ui, gesnipperd of 2 bosuitjes, alleen het wit 7 verse muntblaadjes, fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram zalmfilet, ontveld 2 el ketjap manis 2 el tomatenketchup 1 tl rijstwijnazijn 1 el rietsuiker 1 teentej knoflook, geperst 4 el[...]
Bron: smulweb.nlMijn tante Totie maakte de allerlekkerste rode kool. Haar geheime ingrediënt: havermout! Door die havermout werd haar rode kool lekker zacht, smeuïg en[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 200 - 250 g maiskipfilet, 200 g kogelbiefstuk, sap van 1 limoen, 1 dl Mexicaans bier met tequila (o.a. AH), 1 tl poedersuiker, 1 tl gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet wildseizoen is weer begonnen! Begin dit jaar eindigde voor mij het wildseizoen met dit recept van hertenbiefstukjes met rodeportsaus en paddestoelen . Ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDoor wat technische problemen was het even stil op mijn blog, maar ik heb in de tussentijd niet stilgezeten. Want nu het wildseizoen ten einde loopt, wil ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVandaag het weekmenu van een lezer van Kleurrijk Eten: Eefje. Eerder kon je lezen hoe ik in 2013 15 kilo afviel en beschrijf ik een dagmenu met tips en trucs[...]
Bron: kleurrijketen.blogspot.nlDat je geen vlees wil eten omdat je gezonder wil leven, daar kan ik volledig in meegaan maar ik heb nooit goed begrepen waarom mensen vegetariër of zelfs[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beToen ik Annabelle Langbein dit recept op tv zag maken was ik al verkocht en wilde ik het maken. Ik had haar boek al enige tijd in huis, maar was hier nog niet[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEen echte (kerst)klassieker, rundermedaillons in rodewijnsaus met aardappelpuree en sperzieboontjes! Soms is er namelijk niets zo lekker als een klassiek,[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlVolgens mij weet niemand waar het echt vandaan komt, of hoe we aan de naam komen! Maar wij kennen het als piccalilly, en zo houden we het. In de strijd wie het[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlGisteren was de dag waar wij beiden enorm naar hebben uitgekeken! De jaarlijkse familiedag van ONVZ Zorgverzekeraar! Dit keer gehouden in het prachtige[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl