Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 4 aardappelgratins (met emmentaler (doos 400 g)) 150 g boter (op kamertemperatuur) 4 entrecotes (op kamertemperatuur) 3 eieren (gesplitst) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kleine spruitjes 1 takje tijm 10 sprietjes bieslook 2 takjes dille 2 takjes dragon 2 takjes kervel ½ zakje verse bieslook (a 25[...]
Bron: ah.nlAl dat eten dat jullie hier zien verschijnen kost soms best wel wat moeite om te maken. Maar dat is nog niets vergeleken met de moeite die het kost om al dat[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beSpruitjes, ik denk dat het zo ongeveer een 30-tal jaren geleden was dat ik ze nog gegeten had. Geen moment heb ik ze gemist in die periode. Spruitjes stonden[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beBrusselse Spruitjes Ik heb spruitjes altijd lekker gevonden... Als kind al....terwijl mijn broertjes er een gruwelijke hekel aan hadden Heerlijk vond ik het Nu[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl600 gram kruimige aardappelen, geschild en in stukken 50 gram roomboter, op kamertemperatuur 1 ei + 2 eidooiers 2 el fijngehakte verse kruiden, bijv.[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWelke kruiden bij welke Groenten! EEN KORTE LIJST DIE JE DAARBIJ een eind op weg helpt. Er zijn altijd meer combinaties mogelijk! Maar deze passen in gepaste[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Geroosterde groente? Ja lekker, maar daar moet altijd zoveel olie bij…!” hoorde ik laatst iemand zeggen. Maar dat is niet helemaal waar. Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm allerlei redenen (geen honger, geen tijd, niet thuis) heb ik de eerste week van dit nieuwe jaar amper gekookt. De tweede week maakte ik dat goed door enkele[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen 4 tamme konijnebouten (versgemalen) p&z 2 el wildkruiden bloem 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 1 teentje knoflook (gesnipperd) 4 el grove[...]
Bron: smulweb.nl