Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 2 eetlepels zonnebloemolie 1 klontje boter 500 gr kalfshaas 750 ml cider 2 uien, gesnipperd 1 sjalotje, fijngesneden 2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg groene bonen, gedopt 2 lambsracks 2 sjalotjes, fijngesneden 400 gr cantharellen 5 takjes lavendel olijfolie zoveel als[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 Velouté-saus 1,5 liter kokend water 1,5 kippenbouillonblokje 30 gram boter 2 eetlepels bloem Soep 500 gram cantharellen,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 g shii-take 100 g cantharellen 150 g oesterzwammen 75 g boter 2 sjalotjes gesnipperd 50 g bloem 150 ml droge witte wijn 1 pot[...]
Bron: smulweb.nlAl tijden staat Aan de Amstel heel hoog op mijn lijstje van must-go-to-restaurants. Of, stond. 'n Tijdje terug kreeg ik een telefoontje van Michiel van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 50 gr boter 150 ml melk 2 tl bakpoeder Voor de vulling: 250 gr cantharellen (of paddenstoelenmelange) 500 gr mager[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 50 gr boter 150 ml melk 2 tl bakpoeder Voor de vulling: 250 gr cantharellen (of paddenstoelenmelange) 500 gr mager[...]
Bron: smulweb.nlCantharellen Verleden week kreeg ik een prachtig kookboek, als dank en waardering voor foto's die ik een tijd geleden gemaakt had. Eén van mijn collega's kreeg[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet originele Italiaanse recept is met 'finferli', cantharellen. Nu hebben wij de traditie niet om in het bos paddenstoelen te plukken en als je ze in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHerfsttaart met Gehakt en Cantharellen Ingrediënten: Voor het deeg: 250 gram bloem 50 gram boter 150 ml melk 2 theelepel bakpoeder Voor de vulling: 250 gram[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet is herfst! Je merkt het niet alleen buiten (ik hààt regen!), maar ook in de commerce: de poelier heeft terug volop wild in de aanbieding en bij de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 750 ml kraanwater 2 rundvleesbouillontabletten 200 g cantharellen (paddenstoelen) 2 sjalotten 150 g roomboter 1 mespunt kerriepoeder 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 sjalotjes 2 kruidenbouillontabletten 4 el olijfolie 400 g risottorijst 2 1/2 dl droge witte wijn 1 envelopje saffraan 330 g cantharellen[...]
Bron: ah.nlVorige week plukten we weer een portie paddenstoelen, waarschijnlijk de laatste van dit seizoen. Het waren er namelijk niet zoveel als normaal. We hebben de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr