Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 1 ui, fijngesneden 1 rode ui, in stukjes 2 eetlepels droge witte wijn het wit van 2 preien, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 grietfilets 2 gedroogde abrikozen 1 glas witte wijn 1 rode paprika vloeibare margarine zwarte peper 2 venkelknollen 1½ dl.[...]
Bron: smulweb.nlRundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3 takjes tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3[...]
Bron: smulweb.nlHet volgende recept komt uit het boek Recettes pour bien vivre . Het blijft trouwens leuk koken uit dit boekje. In de omschrijving staat: serveer (op een[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 grietfilets 2 gedroogde abrikozen 1 glas witte wijn 1 rode paprika vloeibare margarine zwarte peper 2 venkelknollen 1½ dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 reebout, 20 g boter (in blokjes gesneden), peper & zout. 1 knoflookteen (uitgeperst), 2 sjalotjes (fijn gesneden), 300 ml rode wijn, 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Longhaas van circa 1200 gram, schoon en ontdaan van zenen Olijfolie 350 gram wilde of gemixte paddestoelen Vers zout en peper 4 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlBelofte maakt schuld. Niet alleen zoets op deze blog, maar ook hartige dinges. Verdraaid hartig zijn de duivelse scampi's uit de Libelle Lekker van vorige[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn streven: in 10 weken naar een gezonder gewicht De komende tien weken laat ik mijn glaasje(s) wijn staan, ik snoep niet én ik eet zo verantwoord mogelijk.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat kon je ook al weer met flageolets doen? Dat boontje dat niemand kent en ik verrassend genoeg in de supermarkt tegen kwam? Je maakt er salade mee, maar ook[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is aspergetijd, tijdens de vakantie in Oostenrijk heb ik een kookboekje gevonden met diverse inspirerende 'spargelrecepte'. Het witte aspergeseizoen is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlMorning leuke mensen! Ik ben weer thuis! Onze vakantie in Portugal zit er op, boeee. Gisteravond laat kwamen we aan in Amsterdam, na een ietwat turbulente[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl