Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Dit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gr. aardappels, peper, zout, 1 el peterselie, 1 el bieslook, 4 el slagroom Schaaf de aardappels met de kaasschijf in heel dunne plakjes. Vet een lage[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 4 personen: 500 gram kleine aardbeien, 4 el poedersuiker, 2,5 dl Griekse yoghurt, 2,5 dl slagroom, 2 el suiker. Schep de aardbeien om met de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heel smakelijk gerecht uit de Delicious februari 2012 2 el olie, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 fijngesneden ui, 200 gram prei in ringen, 1 el bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram Nutella, 1 dl slagroom, 50 gram suiker, 4 eieren De eieren scheiden. De suiker samen met het eigeel licht en romig kloppen. De slagroom stijfkloppen.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit Good Food oktober 2006 Lekker dessert, na een dag is de chocoladesmaak er meer ingetrokken. Volgende keer gebruik ik iets meer chocolade. 275 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoorgerecht uit de Kerst Allerhande. De pate smaakte lekker met de port en de room erdoorheen. Over het suikerlaagje waren de meningen verdeeld. 1 bekertje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere variant op gewone crème brûlée, de kardemom proef je heel subtiel 100 ml melk, 350 ml slagroom , 1/2 tl kardemompoeder, 1 el oranjebloesemwater, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor ons een bijzondere combinatie, in Mexico heel gewoon. Het gerecht zit er wat amorf uit, maar het smaakte goed. Gebruik niet al te bittere chocolade. 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDiepvriesbessen laten ontdooien. Slagroom stijfkloppen, deel van de bessen hierdoor kloppen. 1 eiwit stijfkloppen. door slagroom scheppen. Bessen op toetje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeelname blog-event april 2011 Erg makkelijk, maar ook erg lekker. voor 3 personen 250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 400 gram fruits de mer, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.commet deze cake van Sophie een lekker toetje gemaakt met kersen op sap en slagroom
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen oude favoriet, gemaakt voor de verjaardag van P. 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 100 gram suiker, 100 gram zachte boter, 6 blaadjes gelatine, 3 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comCourgette-broccolisoep voor 7/8 personen 1 l bouillon, 1 middelgrote courgette, 2 middelgrote aardappel, broccolistronken 50 ml slagroom, croutons Snijd de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com