Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Soms blijken sommige dingen zó belachelijk makkelijk zelf te ver- vaardigen, dat je je afvraagt waaròm je het eigenlijk altijd alleen maar uit blik hebt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk hou ontzettend veel van de zoute smaak van soja saus. Heerlijke verse groene (mag ook andere kleuren zijn) groente met een beetje zwart goud erover, daar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel plantaardige olie 2 eetlepels geraspte verse gemberwortel 1 theelepel fijngehakte citroengras 2 theelepels rode curry[...]
Bron: allrecipes.nlKoken is een van mijn grootste hobby’s. Al van kinds af sta ik graag te experimenteren, te proeven en in de pannetjes te roeren. Ik ben altijd op zoek[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 90 g sobanoedels 100 g shiitakes (paddenstoelen) 2 el arachideolie 100 g aspergetips 1 el sesamzaad 4 el Japanse sojasaus 1 el pindakaas met[...]
Bron: ah.nlIk hou héél erg van kokosmelk. En dat met name in dunne curry en thaise soep. Zo'n grote dampende kom daar maak je mij heel gelukkig mee. Dennis en ik[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comDeze bouillon van het karkas van de Pekingeend van het recept van 14 november is overheerlijk. bouillon het karkas van de bereide pekingeend stukje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlChinese Fondue Deze fondue van oosterse oorsprong wordt op basis van kip of groente bouillon gemaakt Hierin word dan met een soort schepnetje het vlees, vis of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVroeger vond ik de pasta gekleurd met inktvisinkt zo leuk, maar dat kan niet meer, want niet plantaardig. Nu zag ik bij de natuurwinkel zwarte rijstnoodles[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlEen najaarsrecept, ooit gevonden op internet, dat ik al in veel variaties heb gemaakt – met gehakt, met quorn en nu met linzen (dank voor de tip Jan[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlEscalivada is een Spaans gerecht, waarbij groente worden geroosterd, waardoor ze een rokerig smaakje krijgen. De naam komt uit het Catalaans waar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 6 gedroogde shiitake champignons plantaardige olie of boter 500 gr mager rundergehakt 1 bosje verse koriander, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr grote gamba's 250 gr Chinese mie 4 eetlepels olie 1 ui, fijngesneden 1 teentje knoflook 1 stukje van 3 cm gemberwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIk ben alleen thuis (alweer). Mijn liefste werkt belachelijke uren van 12 tot 22u en ik heb nachtdienst gehad, dus ik ben pas tegen het middaguur[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 12 grote shiitake - 12 gamba′s - 2 lente-uitjes - 1 ei - 2 el verse fijngehakte koriander - 2 tl Kikkoman sojasaus - peper en zout 4x[...]
Bron: smulweb.nl