Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 471 recepten
Zelf likeur maken is heerlijk om te doen, goedkoper en lekkerder dan kant en klaar, dus aan de slag! Al eerder heb ik de recepten voor de koffielikeur en de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOns favoriete Spaanse zomerdrankje. Officieel moet het geloof ik met La Casera gaseosa, een soort 7-up, maar ik heb het ze in Spanje vaker met fanta limon[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKan iemand mij vertellen of je dit heerlijks ook in Nederland kan kopen?! Zo niet vrees ik dat er een koelbox vol mee terug gaat......en nog wel bij de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen paar (hand)peren aan stukjes snijden (besprenkel met een beetje citroensap tegen het verkleuren), halveer een handje walnoten en een stuk gorgonzola aan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGistermiddag op Franse wijze de lunch buiten de deur gebruikt......soep, voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert, koffie, water en onbeperkt wijn voor 12 euro[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZondagmiddag genoten we op uitnodiging van @theorverplancke een goddelijke lunch in visrestaurant Nevy in Amsterdam. Het was een promo voor het door Engelse[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: 44 suikerklontjes 44 koffiebonen 2 onbespoten sinaasappels 1 vanillestokje 1 liter brandewijn Bereiden: Was de sinaasappels goed af en droog ze. Maak[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpreekt voor zich eigenlijk, beetje rucola in bord, 2 eetrijpe avocado's, doormidden snijden en de pit eruit halen, besprenkelen met citroensap, 100 gram[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHelaas nog steeds ziek! Er wordt weinig spannends gekookt, áls er al wordt gekookt. Je moet nog goed oppassen ook met wat je eet, want als je daarna ziek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet beste recept voor een gewone cake blijft de ‘ quatre-quarts ’ – oftewel gelijke gewichten voor eieren, suiker, bloem en boter – en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMorgen maak ik het kip-stoofpotje van Yannah's moeder, vandaag heb ik een ovenschoteltje gemaakt. Nodig voor 4 personen: * 1 groene kool, spitskool of chinese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOmdat ik zo’n wild wijf van een gozer ben nog maar een recept, kan mijn het verrotten. Dit is echt een succesrecept als je onverwacht vrouwenbezoek langs[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is simpel, echt waar. Ik ga er niet eens een echt recept van maken. Maar jullie zien zeker zelf ook wel dat dit lekker is? Zoete wortels omwikkeld met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVreselijke foto, goede burger… Ik wilde mijn polarbrod opmaken voor de hamburgers, maar de schemering, haast en kunstlicht nekten de foto. Jammer, ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen invitatie van Klary en Saskia om het Foodblogevent te hosten lag er al even. In juni hadden wij geen tijd en ging er iets mis bij Lizet geloof ik maar we[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl