Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Een recept van de site 24Kitchen … ik zag in de Natuurwinkel pastinaak liggen en heb daar nog nooit mee gekookt, dus zocht ik naar een passend recept.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl. Wildsoep met bospaddestoelen Ingredienten: 300 gram bospaddestoelen 200 gram gaar wildvlees (fazant of wilde eend) 200 gram aardappelen 2 knoflookteentjes 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gram wild (ree of ander wildsoort) 50 gram gedroogd eekhoorntjesboord 125 gram mager gerookt spek 2 el reuzel 6 jeneverbessen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr eekhoorntjesbrood - 1/2 kg wildvlees (ree, hert, wild zwijn) - 1 el olie - 60 gr doorregen spek - 2 uien - 1 teentje knoflook - 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen 600g schoftkarbonade (*) 300g kielbasa of rookworst 250g verse worst 1 kleine wittte kool 500g wijnzuurkool 50g gedroogd eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe herfst is NIET mijn favoriete seizoen. Geef mij maar de zomer! Maar anderzijds heeft de herfst ook wel mooie kanten: noten rapen tijdens een lange[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnno Kleijn, de kookboekenschrijver die ook de recepten voor de Volkskrant mede verzorgt, is ook op de koolhydraatarme toer. In plaats van pasta en aardappelen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWildplukken is superhip! Je hebt tegenwoordig de Wildpluk Wiki van oogstenzonderzaaien.nl waar per maand vermeld staat wat er zoals te vinden is. De[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlbron foto: The Guardian Na mijn verslag over welke boodschappen je beslist mee moet nemen vanuit Noorwegen , kon ik niet achter blijven met Zweden. Tot op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comOftewel pannenkoeken van boekweitmeel… Een Franse crêpe van gewone bloem is bedoeld om met een zoet beleg te eten en galettes zijn ervoor om hartige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had jullie nog weetjes beloofd in de vakantie en hier zijn ze! Omdat we nu in de HERFSTvakantie zijn, worden ze heel toepasselijk. Onlangs was er de 'Week[...]
Bron: gietjes.blogspot.beDames en heren, even opgelet, want het is bijna weer kastanjetijd! En ik sta zelf al weken te trappelen. Ook al is het verwerken van de kastanjes best veel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com