Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Voorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlGroene asperges , ik heb me er nog nooit aan gewaagd. Ooit, in een ver verleden, heb ik eens witte asperges klaargemaakt, maar het was me iets te veel gedoe om[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlGisteren was ik in een mum van tijd terug bij mijn eerste oventje. Al lezend in een kerstblad van de supermarkt kwam ik er net zo een tegen. Het heet nu een[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlIngrediënten 200 g tilapiafilet (vis) 1 pakje gerookte forelfilet (125 g Foppen) 1 ei (middel groot) 1 eetlepel geraspte mierikswortel (potje Kühne) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g peterselie (zakje à 30 g) ½ citroen 30 g amandelschaafsel 4 forellen 50 g bloem 75 g boter zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlTarte tartin, clafoutis, creme brulee, bouillabaise, allemaal klassieke gerechten waarbij je bij het horen van de naam al weet wat je op je bord kunt[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEen hele snelle stamppot met prei. Eigenlijk eten wij niet vaak prei. Ja, wel door een roerbakgerechtje of zo, maar solitair als groente slechts zelden. Waarom[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlOme Koos is 85 jaar geworden . De laatste oom van Man's moederskant. We vieren met de zus van Man en haar echtgenoot elk jaar zijn verjaardag in een[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen Eetlepel verse gehakte munt; eetlepel verse gehakte bieslook; ui of 2 sjalotten; 1,5 dl witte wijn; 4 forellen; spinazie, een halve pond of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor een grote cakevorm(circa 30 cm) Voor het deeg: 250 gr bloem* 125 gr koude boter* Mespunt zout* 2 tot 3 eetl. koud water. Voor de vulling:[...]
Bron: smulweb.nl4 forels (ontveld en ontgraat) vers gehakte dille 4 stukjes varkensdarm voor de tapenade: 100 gr zwarte olijven (ontpit) 1 eetlepel kappertjes 1 teentje look[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 casinowit ( in lengtplakken gesneden)* 1 krop uisbergsla,* 2 blaadjes witte gelatine* 1/2 dl. witte wijn* 1 bakjes (250 gr) eiersalade met[...]
Bron: smulweb.nlVOOR CA.50 STUKS: Voor de blini′s: 1 kop zelfrijzend bakmeel,2 eieren,1,25 dl.melk,1 eetl.zure room. Voor de topping: 1,25 dl zure room,2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vissen - grof zout - vetvrij papier - boter - oude kranten. (in Scandinavie gebruikt men vanzelfsprekend de vissen die men zelf uit de meren[...]
Bron: smulweb.nl