Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 67 recepten
Dikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlTsja, van die dingen. Drukte Dikke toch op het verkeerde knopje waardoor een vers blogbericht als sneeuw voor de zon verdween. Pijnlijk, en ik had even[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen übersnelle Pasta en een nog sneller 'Frozen Fruit Cream Chocolate Limoncello' toetje Nigella Lawson wil zichzelf blij maken door de mensen voor wie ze[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa een dagje in de sauna naast een blote mevrouw Sigi te hebben gelegen heb ik zin gekregen in een toetje. Liefst zacht en romig. Tijd voor Pannacotta,[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMidden in de Witte Aspergetijd een recept met het Groene broertje. Niet het zusje; een Asperge is namelijk mannelijk, gezien de vorm niet onterecht. Nog een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet recept voor Asperges à la Flamande, zoals de klassieke bereidingswijze met Ham, Ei en Botersaus heet, kan je nauwelijks een recept noemen. Heel veel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlChocolade-, Citroen-, Banaan-Walnoot- en Appeltaarten of -Cakes zien regelmatig het licht in huize Sigi. De Worteltaart heeft zich tot nu toe geen vast plekje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn het pré-Columbus tijdperk deden we het in Europa met maar 1 Boon; de Tuinboon. Onze Sperzieboon komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en daar moesten we dus[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Avocado komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika, uit het gebied wat nu Mexico en Guatamala is. Een Avocado werd door de Indianen aldaar Ahuacatl genoemd, wat[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Artisjok is een distel en het gedeelte dat we eten is de jonge bloemknop. Deze moet op tijd worden geplukt; als de plant doorgroeit gaan de blaadjes open en[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl