Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 4 kabeljauw filet of andere witte vis of tonijn 50ml Mirin 4 nori vellen komkommer in lengte gesneden. 1 avacado dun gesneden 1 rode paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIkan Djahe met zoetzure komkommer en Sambal Goreng. Gister weer lekker een recept gepakt van Roy's recepten . Het heeft weer gesmaakt en dat zal ik zeker vaker[...]
Bron: belanda-kitchen.blogspot.nlIngrediënten 1 rode peper 150 g kabeljauwfilet (of tilapiafilet) 1 citroen 125 g roze garnalen 1 tl koenjit zout versgemalen zwarte peper 50 g kokos[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode uien 3 teentjes knoflook 3 eetlepels olie 2 eetlepels azijn (rijstwijn) 2 eetlepels vissaus 2 eetlepels bruine basterdsuiker 2[...]
Bron: ah.nlIk had dit recept eigenlijk met valentijnsdag moeten plaatsen, kijk dan hoe lief zo'n hartje van garnalen is. En ja dat is dus echt wel een hartje.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlZoals de meeste van ons heb ik er al weken rekening mee gehouden en overal gekeken om inspiratie op te doen. Omdat wij niet met veel mensen zijn, kies ik voor[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen tijdje geleden heb ik mijzelf het nieuwste kookboek van Yotam Ottolenghi cadeau gedaan. Het boek heet Simpel en er staan veel gerechten in die snel en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet recept heb ik van de leuke site met Japanse recepten Proef Japan. Over Yakisoba staat er: "De chefs bakken deze lekkernij van gemengde noedels en groente[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Gele curry: 200 g.gepelde ongekookte gamba`s, 200 g.kokosmelk, 1/2 gele paprika, 1 el. gele currypasta, 1 el. limoensap, 1 el. suiker, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gele curry: 200 g.gepelde ongekookte gamba`s, 200 g.kokosmelk, 1/2 gele paprika, 1 el. gele currypasta, 1 el. limoensap, 1 el. suiker, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr. kabeljauwfilet (diepvries), 1 limoen, peper, 5 rode pepertjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, stukje gemberwortel (4 cm.), 1/4 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr. kabeljauwfilet (diepvries), 1 limoen, peper, 5 rode pepertjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, stukje gemberwortel (4 cm.), 1/4 theel.[...]
Bron: smulweb.nlAardappelen, rijst en granen Stoompan Temperatuur Bereidingstijd Opmerkingen Aardappelen Gaatjes pan 100°C 22 – 25 min In gelijke stukjes Zoete[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl