Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 8 4 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 4 stengels bleekselderij met blad, gehakt 4 wortels, in plakken 4 aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 pofaardappelen 100 gr wit krabvlees 1 eetlepel crème fraîche 1 theelepel grove mosterd een handvol verse peterselie,[...]
Bron: allrecipes.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 2 pofaardappelen 3 lente-uitjes, grof gehakt 1 theelepel mosterd krabvlees uit blik, zoveel als nodig een handvol geraspte kaas[...]
Bron: allrecipes.nlEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk hou van de lente Ik hou van de zon Ik open de deuren en donder van het balkon -Loesje Het is lente! Volgens de Keltische kalender is het begin van de lente,[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlZ oals ik al eerder vertelde, zaten wij met oudjaarsavond in het donker doordat de stroom was uitgevallen. Ik kreeg helaas de kans niet om een foto van de[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl26 juli 1998 : de eerste kus 26 juli 2013 : 15 jaar samen, wat we besluiten te vieren, en hoe ! In november 2012 vatten we het idee op om te gaan eten in Oud[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beBouillabaisse Bouillabaisse is een Frans gerecht wat door vissers werd gekookt op het strand Er werd vis gebruikt die niet verkocht werd Het is wel de bekenste[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlWat later dan de bedoeling wegens persoonlijke omstandigheden, maar dan toch nu eindelijk de review van Dan Toombs “The Curry Guy Easy” uitgegeven[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 6 personen 5 mooie tomaten 2 grote harde uien 4 aardappelen 1/2 sinaasappel met schil 1-2 teentjes knoflook 1 el. peterselie 1/4 tl. kruidnagel 10[...]
Bron: smulweb.nl