Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
voor 4 personen 250 gr zuurkool 1/2 witte kool 1 winterpeen 500 gr varkensvlees (eventueel extra: diverse vleessoorten en rookworst) 200 gr zuurkoolspek 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 400 g gerookte makreelfilet 2 sinaasappels 4 Twentse donkervolkoren bollen 2 eetlepels mayonaise 1 theelepel karwijzaad (kummel) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 1 ui (grofgesnipperd) 1 zakje wijnzuurkool (ongekookt, 500 g) 100 ml kippenbouillon (van tablet) 1 theelepel karwijzaad (kummel)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 125 g mager rookspek 500 g varkensvlees (zie voor variatie bij serveertips) 125 g lookworst 3 uien 750 g witte kool 125 g champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 20 spitskoolbladeren (spitskool kan met wat zout in een zuurkoolton zelf zuur worden gemaakt) of kant en klaar bij een Turkse toko halen, 800[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr zuurkool 1/2 witte kool 1 winterpeen 500 gr varkensvlees (eventueel extra: diverse vleessoorten en rookworst) 200 gr zuurkoolspek 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g hamlappen, in blokjes gesneden 500 g uien, in halve ringen gesneden 50 g boter 1 blikje tomatenpuree 2 eetl. paprikapoeder 1 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ½ kilo varkensschenkel (twee kleinere van ~ 750 gr. van de achterpoten) Flinke klont boter 2 el zonnebloemolie 300 ml runderbouillon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 800 g aardappelen (iets kruimig) 1 knolselderij (geschild) 1 zak gekookte wijnzuurkool ((500 g), uitgelekt) 1 bekertje zure room (125 ml) 50[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 125 g mager rookspek 500 g varkensvlees (zie voor variatie bij serveertips) 125 g lookworst 3 uien 750 g witte kool 125 g champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 20 spitskoolbladeren (spitskool kan met wat zout in een zuurkoolton zelf zuur worden gemaakt) of kant en klaar bij een Turkse toko halen, 800[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 900 gr zuurkool, afgespoeld en uitgelekt 1 eetlepel karwijzaad 55 gr bruine basterdsuiker 1 appel, in blokjes gesneden 225 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gram zuurkool, uitgelekt 30 gram boter 2 uien, grof gehakt 300 ml runderbouillon 3 hele kruidnagels 1 laurierblad 4[...]
Bron: allrecipes.nlBij Lidl kocht ik wild zwijn medaillons. Hiermee maakte ik dit recept gebaseerd op Szegediner Goulash. Ingrediënten: 400 gr wild zwijn medaillons 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkenskarbonades, zuurkool, buikspek, ganzen vet, witte wijn, kummel (karwijzaad), ui, appel, kruimige aardappels, roomboter, melk, zout, peper, nootmuskaat.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (iets kruimig) 1 bos bospeen (geschild) 4 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 el karwijzaad (potje 35 g) zet[...]
Bron: ah.nl